2777
2789

ما ۵سال باهم بودیم مامانش دو سال نمیذاشت بهم برسیم کلی عذاب روحی به ما داد جوری که من هر شب گریه میکردم خودشم همینطور

۹ ماه پیش نامزد کردیم ۴ماهه عقدیم 

ما قرار شده هر جور شده خونه بخریم منم واقعا تمام تلاشمو دارم میکنم از ۵صبح میرم سرکار تا برسم خونه میشه ۸شب 

از کرج میرم تهران که بتونیم خونه بخریم 

شما که دیگه باهاتون رودربایستی ندارم واقعا قصد من خرید خونست فقط نریم مستأجری عقب بیفتیم 

مامانش فهمیده ما می‌خوایم بخریم پرش کرده که نههه خونه نخر میخواد بزنه به اسم خودش برو خونه رهن کن

انقد گفت گفت تا چند روز پیش یه بحثی کردیم اونجا حرفشو زد گفت خونه پولمون نمی‌رسه بخریم باید بریم رهن تو دنبال سه‌دنگی اول آخر میزنی به اسم خودت

منم آتیش گرفتم 

چند روز بعدش خودش خیلی پشیمون شد از این حرفش گفت هر جور شده می‌خریم من اونروز این حرفو زدم از بس که مامانم گفته بود که نخر فاطمه میخواد ازت بگیره حرفش رفته بود روز مخم من میخواستم خودمو خالی کنم 

منم بخشیدمش ولی خیلی دلم شکسته بود 

تا دیشب که حالم بد بود هی گقت چیه چرا ناراحتی حرف بزن باهام ...

منم گفتم حالم بده دوسال عذابم داد همش تو سرمه هیچی نمیتونم  فراموش کنم دست خودم نیست 

دیدم میگه ازش بت ساختی برا خودت همش بهش فکر می‌کنی ولش کن از این حرفا..گقتم الان اینهمه دخالت می‌کنه بعدا دخالت می‌کنه باز هیچی بهش نمیگی عرضه نداری بهش بگی دخالت نکن توز‌ندگی من 

گفت من تو وقتی نیستی بهش میگم که دخالت نکن خیلیم بدتر گفتم بهش وقتی تو هستی نگفتم که خورد نشه سنش دوبرابر توئه دیگه هی لج منو درآورد منم ی مشت زدم تو دلش معدش درد گرفت 

بعد برا من طلبکار شد خودش گفته بود حرف بزن حرفم زدم اینجوری شد ...بعد دیشب رفته خونه به بابام پیام داده که دنبال ضامن برای وام نباشید منم شنبه می‌خوام برم بانک باطل کنم

من فقط علت ناراحتیمو بهش گفتم الانم از صبح هر چقدر زنگ میزنم جوابمو نمی‌ده 

الانم مامانش دوبار زنک زده جواب ندادم چون می‌دونم یا میخواد بپرسه چیشده احسان دیشب ناراحت بود 

یا فهمیده

بنظرتون من مقصرم؟؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تجربه خودم بهت بگم تا کاری انجام ندادی اصلا نذار بفهمن قصدت خرید خونست با شوهرت هماهنگ کن هیچکس نفهمه هروقت قولنامه کردین بگو منم اوایل خانوادش کاری میفهمیدن انقد میترسوندنش تا انجام نده الان دوسال یاد گرفتم بهشون هیچی نگم الان شوهرم گواهینامه پایه دو ثبت‌نام کرده اصلا نمی‌دونن چون بدونن هی می‌خوان نه بیارن کار پیش نره

فقط 20 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تاریخ۱۴۰۴/۰۳/۰۲ بیبی چکم مثبت شد 🥰۱۴۰۴/۰۳/۰۳ جواب آزمایشم با بتا ۱۶۰۰ مثبت شد مامان جون نمی‌دونم دختری یا پسر ولی منو بابا عاشقانه دوست داریم و از حضورت خوشحالیم 😘۱۴۰۴/۳/۳۱ رفتیم سونوگرافی خدارو شکر قلبت تشکیل شده بود 🤩۱۴۰۴/۴/۲۳ رفتیم انتی بابا کلی ذوق کرد از دیدنت و توهم حسابی شیطنت و دلبری میکردی دستای کوچولوت تو دهنت بود و دکتر احتمال داد یه پسر ناز باشی😍۱۴۰۴/۵/۲۰ اولین ضربهات مثل نبض حس کردم عشق مامان 🥰۱۴۰۴/۰۶/۰۵ رفتیم آنومالی ماشاالله خیلی شیطونی مامانی همش داشتی میچرخیدی دوست داشتم ساعتها به صفحه مانیتور نگاه کنم و ببینمت خانم دکتر گفت یه پسر نانازی 🤩 

پولی که کار کردی دست خودته؟

وظیفه تو خرید خونه نیست 

پولتو ازش بگیر

بگو‌ باشه برو خونه رهن کن

وظیفه تو نیست خرج کنی برا خونه زندگی حالا ک مادرش اینه پسرشم اون

یک آدم رک هستم ولی بی زحمت اگه بی ادبی کردم پای رک بودنم نزارین اون یه مقوله جدا از شخصیتمه😂درخواست دوستی ندین لطفا...خدایا شکرت.🌸قانون مزرعه میگه:تو تصمیم میگیری چی بکاری، اما تو فصل برداشت تو موظفی اونچه که کاشتی رو برداشت کنی🤫 مستی که داره پیشت اعتراف میکنه براش کشیش نشوووووو.....

هنوز یاد نگرفته از تصمیم دونفره تون به کسی چیزی نگه 

با مادره جوری صحبت کنه برینه به خودش 

حرفی هم‌شد بهش بگو از شما ی بزرگتر توقع نداشتیم همه میخوان‌پیشرفت بچه هاشون رو ببینن شما برعکسید مگه از شما پول خواستیم یا شما میخواستین بخرین؟ از الان بی اعتمادی رو یاد میدی به پسرتون من همه چیز رو از چشم شما میبینم

مقصر نیستی ولی نباید زیادی غر بزنی.ازت دور میشه ها. از ما گفتن بود

الان جوابمو نمی‌ده چیکار کنم میترسم واقعا فردا بره وام باطل کنه 

مامانش زنگ زده چیکار کنم 

تجربه خودم بهت بگم تا کاری انجام ندادی اصلا نذار بفهمن قصدت خرید خونست با شوهرت هماهنگ کن هیچکس نفهم ...

دقیقاً.

من ماشینم چند روز دیگه میاد، پریشب مادرشوهرم همش می‌گفت چرا ماشینتون رو عوض نمیکنین و فلان؟ گفتم والا چندبار ثبت‌نام کردم اسمم در نیومد خخ 😂 

تو فقط حرف نزدی کتک هم زدی بدبختو 

کاش بهش میگفتی اگه تو نبود من بهش میگی دخالت نکن الان انقد حرفش رو مخت نمی‌رفت که بخوای اینجوری پیشه من خودتو تخلیه کنی 

اگه میخوای بهم اثبات کنی دخالت هاش روی تو تاثیری نداره و من باورکنم تو بهش گوشزد میکنی و اینا باید بهم قول بدی تا چندماهه دیگه یه خونه برا خودمون بگیریم اگه نصف پول رو تو میدی بهش بگو چون داری کمک میکنی نصفشم ماله تو باشه 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
هنوز یاد نگرفته از تصمیم دونفره تون به کسی چیزی نگه حرفی هم‌شد بهش بگو از شما ی بزرگتر توقع نداشتیم ...

الان جوابمو نمی‌ده چیکار کنم میترسم واقعا فردا بره وام باطل کنه 

مامانش زنگ زده چیکار کنم