2777
2789
عنوان

تحصیل در رشته نقاشی

62 بازدید | 8 پست

سلام دوستان میخام ادامه تحصیل بدم تو رشته نقاشی بدون کنکور هم میشه خواهشا فک کنید خواهرتونم هر تجربه ک دارید بییاید بنویسید راهنماییم کنید

خدای بزرگم خودت کمکم کن 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بنظرم نقاشی رو میتونی بدون خوندن تو دانشگاه هم یاد بگیری و توش حرفه ای بشی.. چه رشته های دیگه ای مدن ...

فقط نقاشی آخه خیلی علاقه شدیدی بهش دارم اگه بخونم میتونم معلم هنر بشم از آموزش پرورش؟

خدای بزرگم خودت کمکم کن 
فقط نقاشی آخه خیلی علاقه شدیدی بهش دارم اگه بخونم میتونم معلم هنر بشم از آموزش پرورش؟

قراره آزمون استخدامی رو حذف کنن 

ولی میتونی آموزشگاه بزنی اگه سرمایه داشته باشه

مگه میشه بارون بباره ولی ...دل هیشکی واسه کسی تنگ نشه🥺

تو سرای محله ها چی استخدام نمیکنن

نمیدونم والا 

منم عاشق نقاشی بودم البته هنوزم هستم ولی چون میخام شاغل بشم ازش گذشتم اگه میخای شغل داشته باشی بنظرم انتخاب مناسبی نیست 

مگه میشه بارون بباره ولی ...دل هیشکی واسه کسی تنگ نشه🥺

فرهنگیان ثبت نام میکردی میتونستی 

اگه کنکور هنر دادی و همراهش دفترچه فرهنگیان می‌تونستی دبیر هنرستان بشی .. و خب خوبه، نمی‌دونم آموزش پرورش استخدام می‌کنه یا نه.. 

ولی غیر از فرهنگیان و فقط بری نقاشی برای دانشگاه چیز خاصی یادت نمیدن 

خودم دیجیتال آرتیستم، بدون دانشگاه و آموزش نقاشی میکشم و بدون مدرک پول درمیارم از نقاشی

علاقه‌ات معلومه .. ولی باید چیزی باشه که بتونی بعدا ازش کسب درآمد کنی.. میتونی زمان تحصیل در اون دانشگاه رو صرف چیز دیگه ای بکنی 

ولی باز میگم، اگه فرهنگیان بود خیلی بهتر میشد.