2777
2789

شوهرش خودش و‌بچه سه ساله دختر گذاشته رفته مامان باباش ببره اربعین با اینکه کلی اصرار کرده خانمش نرو بچت بهد وابسته اس مارو تنها نذار 

اینم بگم پدرو مادرش جوون هستن و میتونن خودشون برند 

خلاصه آخرش رفته 

و الان مادر بچه کلی غصه میخوره چرا؟

چون بچه هر روز تو خودشه‌و بغض و گریه میکنه و باباش میخواد و از نظر روحی خیلی ریخته بهم

مادر بچه هم وقتی میبینه‌ از حرص الان دست و‌پاش ضعفه کلا

حالا سوال اینه‌وقتی اومدن چطوری حرف بزنه که حال شوهر و‌مادرشوهر که‌ حتی نکرده به پسرش بگه تو نیا زن و بچه کوچیک داری رو بگیره 

چیکار کنه بفهمه کارش اشتباه بوده 

اونایی هم که‌میخوان بگن ثوابه اصلا نیان بگن چون جواب نمیدم 

دل شکستن برای اربعین ثواب نیست

شاید شوهره خودش هم دوست داشته بره اربعین

میدونم که همیشه حق میگم مرسی از لایکاتون اگر در تاپیکی نظرات بیجا و غیرمنطقی به کامنت من          دادین و پاسخی دریافت نکردین                                     دیگه بدونین ارزش خودتون و نظرتتون در چه حد پایین بوده.         پس احترام خودتونو نگه دارین.باتشکر

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با خودش که سنگین باشه ولی بهش دوستانه بگه

تو الان مرد این خونواده ای 

و هر جا بری یا باید با ما بری

یا اگه نیایم اصلا نری 

وظیفه ت کنار ما بودنه

وقتی میبینی بچه ت انقد بهت وابسته س

دل خونواده رو شاد کردن ثوابش بیشتره

با اونام فقط حرف شد بگو شما راهنماییش میکردین کاش که اینجوری خانوادت اذیتن

یه وقتی همه با هم میرفتیم

صبح میشه این شب :)

اینقد بدم میاد مردها تنهایی میرن سفر

اگه شرایطش هست خانم و آقا با هم برن اگه هم نیست هیچ کدوم نرن نه اینکه آقا هرجا دوست داشته باشه بره خانم به خاطر بچه یا هرچیزی بمونه خونه

بهش یاد بده مرد بدون زنش هیج جا نباید بره

هرچی بازم نباید ول میکرده ژن و بچه ذو

م سعی میکنم تو این مدت که شوهرم نیست برای خودم وقت بزارم و راحت باشم استراحت کنم

میدونم که همیشه حق میگم مرسی از لایکاتون اگر در تاپیکی نظرات بیجا و غیرمنطقی به کامنت من          دادین و پاسخی دریافت نکردین                                     دیگه بدونین ارزش خودتون و نظرتتون در چه حد پایین بوده.         پس احترام خودتونو نگه دارین.باتشکر