2777
2789
عنوان

کی قلمچی رفته

84 بازدید | 11 پست

برای آزمون ها کسی شرکت کرده آزمون های روز جمعه بدونه هزینه اش چقدر ؟ من پارسال میدونستم ۲ تومن بود امسال کسی میدونه چقدر شده ؟

واگذار شده تاپیک های قبل از من نیست /:

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۲ چیهههه من نزدیک ۶ تموم شد برام تازه تخفیفم داشتم

عشقم من دوستم پارسال میرفت خودم میرفت ۲ میلیون بود ما شهرستانیم شاید برای ما فرق داره

۲ تومن برای ازمون؟ 

اینجا ۲۱ تومنه خواهر کجایی تو 

فقط ازمون ها اینه قیمتش پارسال اینجا ۱۰ تومن بود 

از درد سخن گفتن و از درد شنیدن                                       با مردم بی درد ندانی چه دردیست 🐾                                کاربر مطلق به دونفر هست
۲ تومن برای ازمون؟ اینجا ۲۱ تومنه خواهر کجایی تو فقط ازمون ها اینه قیمتش پارسال اینجا ۱۰ تومن بود

من سالانه نمی گم ماهانه ، بنظرت قبول می‌کنن هزینه اش یکجا ندم هر ماه ۲ میلیون بدم ؟ 

شهر با شهر فرق داره قیمتا همه جا مثل هم نیست مثلا شهر ما بالای ۱۰ میل هست

از اول مهر تا آخر خرداد هر آزمونی بدی ۱۰ میل در میاد ؟

من سالانه نمی گم ماهانه ، بنظرت قبول می‌کنن هزینه اش یکجا ندم هر ماه ۲ میلیون بدم ؟

اها چک فک کنم قبول کنن یا قسطی تو ۳ قسط ولی ماهانه فک نکنم 

چه رشته ایی به نظرم قلمچی گرونه برو جای دیگه

از درد سخن گفتن و از درد شنیدن                                       با مردم بی درد ندانی چه دردیست 🐾                                کاربر مطلق به دونفر هست
اها چک فک کنم قبول کنن یا قسطی تو ۳ قسط ولی ماهانه فک نکنم چه رشته ایی به نظرم قلمچی گرونه برو جای د ...

تجربی ، تا ماهی ۳ تومنم هم می‌تونم بدم ولی بیشتر نه