2777
2789
عنوان

خانوادتون پر جمعیته

| مشاهده متن کامل بحث + 285 بازدید | 25 پست
من عمو ،عمه خاله ،دایی و....دختر عمو پسر عمه دختر خاله...زیاد دارم ولی سال تا سال نمیبینمشون چون خیر ...

فامیل خوب کلا نایاب هسته

فقط 19 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

❌️❌️یادمه آخرین نفری که منو لایک کرد خدا کاری کرد که ۱۴ تا پسر سیبیل کلفت به دنیا بیاره❌️❌️نگی نگفتی دکمه لایک من جادو شده👽👻

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من خودم ۴تا عمه تنی،۲تا عمه ناتنی

۱ عمو تنی،۳تا عمو ناتنی

۵تا خاله 

۴تا دایی دارم

و واقعا عشق میکنم باهاشون خصوصا که همشون جووونن

ولی بچه های خودم ۳تا عمه ،یک دونه عمو

یک دونه دایی،یک دونه خاله

من با تو و دخترام ،خوشبخت ترینم 

۶تا خاله ۲تا دایی ۳تا عمه ۱دونه عمو هیچکدوم ب ی ورمم نیستند الان چندساله خونشون نرفتم و نمیبینمشون مگر عروسی چیزی بشه ک اونم ۹۰درصد نمیرم 

خودمونم کلا ۴نفریم داداشم ک ۲۰سالشه رفته شهر دیگه کار میکنه بابامم صب ۶میره تا ۹شب منم ۷صب میرم تا ۱۰شب مامانمم ک ۹صب تا ۹شب شبم میریم خونه هرکی شام خورده خوابیده آلام چند روزه خانوادمو ندیدم با اینکه تو ی خونه هستیم

۶تا خاله ۲تا دایی ۳تا عمه ۱دونه عمو هیچکدوم ب ی ورمم نیستند الان چندساله خونشون نرفتم و نمیبینمشون م ...

نه این دیگه خوب نیس

فقط 19 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

❌️❌️یادمه آخرین نفری که منو لایک کرد خدا کاری کرد که ۱۴ تا پسر سیبیل کلفت به دنیا بیاره❌️❌️نگی نگفتی دکمه لایک من جادو شده👽👻