2777
2789
عنوان

اضطراب و پنیک

54 بازدید | 6 پست

سلام

من روانشناس هستم.

در موضوع تاپیک اگر مشکل دارید شرایطتتون و دارو هایی را که مصرف می کنید بنویسید. برای رواندمانیش راهنماییتون می کنم.

موفق باشید.

ارشد روانشناسی، رواندمانگر، تراپیست 

سلام . ببخشید من روانشناس ام ام تی ،، و روانشناس سالمندان هستم . در رابطه با سالمندان ،، اگه پیج یا ...

سلام

کارگاههای اعتیاد دکتر مکری را شرکت کردید؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلامکارگاههای اعتیاد دکتر مکری را شرکت کردید؟

بله اونو دارم کانال شو . ممنون 

برای سالمندان چی خوبه ؟؟ . در کل برای زیاد شدن اطلاعات روانشناسی هر کانالی میدونید یا پیج لطفاً بگین ممنونم 

بله اونو دارم کانال شو . ممنون برای سالمندان چی خوبه ؟؟ . در کل برای زیاد شدن اطلاعات روانشناسی هر ک ...

سوپرویژنی ها دکتر مکری را شرکت کنید از هر منبع دیگری بی نیاز می شید. کانال دکتر منظورم نبود. کارگاههای ایشون.

سوپرویژنی ها دکتر مکری را شرکت کنید از هر منبع دیگری بی نیاز می شید. کانال دکتر منظورم نبود. کارگاهه ...

از چه طریقی باید شرکت کنم ؟؟ شماره تماس یا آیدی ، یا سایت مربوطه رو میگین

از چه طریقی باید شرکت کنم ؟؟ شماره تماس یا آیدی ، یا سایت مربوطه رو میگین

تو تلگرام پیام بدید Haghighi_alimohamad براتون بفرستم با کانال خودم.