2777
2789

عقدیم باهم مشکلات داشتیم سر ماجراهایی که مقصر منم نبودم  از بی مسولیتی خودش بود میگ تو رفتی شهرستان منو ول کردی اون تهرانه میگ من نمیام سر بزنم بهت باید تو میومدی تهران  بعد اومد شرط گذاشت خونه و عروسی ندارم بعد اومد گفت مهریه ببخش باز اونو پیچوندم میگ بیا دم در  ببرمت سر زندگی پیش مامانم من قبول کردم شرطاشو ولی گفتم خودم عروسی میگیرم  میگ ن خودتم نباید بگیری بگیری هم نمیام باید تا یکشنبه هرکار می‌کنی بکنی  بشه دوشنبه طلاقت میدم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه رابطه نداشتی ببخشه و جدا شه بهتره این الان اینطور میکنه بعدا دیگه نمیشه کاریش کرد

عزیزم داشته باشه هم یه عمر با التماس و توهین شدن و تحقیر این مردک ل.اشی رو نگه داره؟

فقط کاش اینقدر ذلیل نباشه و مثل خود این خوک باهاش حرف بزنه و رفتار کنه

خیلیییییی پرروعه چجور تونستی تاحالا باهاش سر کنی

رفتی سر خونه زندگیتم همش حرف خودش باید باشه

پیر میشی دختر

و روزی از میانه این ویرانه خواهم رویید:)🌱پرنسس سایت🎀😁