اگه دوست داشتی برای بابام دعا کن🥰سیاه قلم کار میکنم❤کاربری دست ۳تا دوسته🫶کاربر اصلی ام آموزش مجازی سیاهقلم دارم ترمی ۷۵ هزارتومن اگر دوست داشتی بهم اطلاع بده اینستامو بهت بدم
اگه دوست داشتی برای بابام دعا کن🥰سیاه قلم کار میکنم❤کاربری دست ۳تا دوسته🫶کاربر اصلی ام آموزش مجازی سیاهقلم دارم ترمی ۷۵ هزارتومن اگر دوست داشتی بهم اطلاع بده اینستامو بهت بدم
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
ساعت ۱۱شب جفتمون خسته و داغون میومدیم دعوامون میشد
من حاضرجوابی میکردم اون بدتر میشد🌝😂
تقصیر خودت بوده عزیزم خودتم درستش کن قبل اینکه دیربشه ومثل ما حسرت بشه تودلت😞
خودش باید برگرده 😬
منم از همین میترسم حسرت بشع
چون هیچ وقت دیگه نمیتونم کسی رو اندازه اون دوست داشته باشم
اگر داره برو پیام بده حرف بزن باهاش..بهش نگو چرا پیام ندادی چون اونام حق دارن بعضی وقتا.حاضر جوابیم ...
خیلی دو دل موندم
از ی طرف رابطه خوبمون تو ذهنمه از ی طرفم دعواهامون
نمیدونم چه کاری درسته فعلا صبر میکنم یه مدت که ذهن خودم آروم بشه
ممنونم عزیزم🫂
سلام عزیزم ببخشید غیر مرتبط با تاپیکته. توی تاپیکای قدیمی دیدمت از عمل اسلیوت راضی هستی؟ پوستت چقد شل شد ؟ و اینکه میگن بعد چندسال بی حالی و ضعف میاد سراغت راسته ؟ ممنون میشم جواب بدی🌸