2777
2789
عنوان

انقد🤏 دیگه مونده برم بهش پیام بدم

| مشاهده متن کامل بحث + 336 بازدید | 53 پست
چرا تموم شد رفتار اون با تو چطوری بود اواخر

خیلی بد خیلی

جفتمون رفتار بدی داشتیم 

من از لحاظ جسمی چندماه مریض بودم و درگیر دکتر و بیمارستان بی حوصله شده بودم 

اونم درگیر کار بود کارمون به فحش و دعوا کشید

اگه دوست داشتی برای بابام دعا کن🥰سیاه قلم کار میکنم❤کاربری دست ۳تا دوسته🫶کاربر اصلی ام آموزش مجازی سیاه‌قلم دارم  ترمی ۷۵ هزارتومن اگر دوست داشتی بهم اطلاع بده اینستامو بهت بدم

هر چند در نهایت کار خودتو میکنی

نه تحمل میکنم

اگه دوست داشتی برای بابام دعا کن🥰سیاه قلم کار میکنم❤کاربری دست ۳تا دوسته🫶کاربر اصلی ام آموزش مجازی سیاه‌قلم دارم  ترمی ۷۵ هزارتومن اگر دوست داشتی بهم اطلاع بده اینستامو بهت بدم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی بد خیلیجفتمون رفتار بدی داشتیم من از لحاظ جسمی چندماه مریض بودم و درگیر دکتر و بیمارستان بی حوص ...

بنظرم پیام نده

🚫🚫🚫کسایی ک نظر مخالف من دارن تحت هیچ شرایطی ، تاکید می‌کنم تحت هیچ شرایطی کامنت من رو رپیلای نزنن‌ و در تایپک های من شرکت نکنن چون نظرشون رو نه میخونم نه جواب میدم

انقد دیگه مونده ای ک گفتینشون می ده خیلی فک کردی پس حتما ی جای کار بد می لنگه

وحشتناک ذهنم درگیره

منو اون آدم بدی نبودیم

جفتمون فشار از بیرون داشتیم نتونستیم کنترل کنیم

تو رابطمونم ی سری مشکلات بود واسه ازدواجمون همه چیو خراب کردیم

بنظرم پیام نده

به زور جلوی خودمو میگیرم🫠ولی نمیدم

به اینم فک کنشاید صلاحت تو این خراب شدن بوده

شاید

میدونم اونم حالش خوب نیست

امیدوارم خدا کمکمون کنه خودمون گند زدیم به رابطمون

همینارو بهش بگو ودرستش کن

میترسم خیلیم میترسم بین دو راهی گیر کردم

اگ میخواست درست شه چه حق با اون بود یا نه بازم پیام میداد

خب دوبار پیام داده جواب ندادم من خودم اگر بودم همون دفعه اول جواب نمیداد دیگه پیام نمیدادم😂😂😂

ولی بازم حرفتونو قبول دارم خودش باید بیاد جلو

چون اخرین دعوامون مقصر اون بود

دلم تنگه براش 🤦‍♀️