2777
2789
عنوان

به نظرتون فرهنگ بچه نخواستن تا چه حد تو جامعه جا افتاده

| مشاهده متن کامل بحث + 7362 بازدید | 393 پست

خب پس چراازدواج میکنید؟؟و مسئولیت زندگی مشترک ب دوش می‌کشید؟؟طبیعتا زندگی اینجوری فقط سه چهار سالش جذابه بعد ک بچه نباشه کاملا بی هدف و سرد میشه

فقط 8 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بنظرمن شیرین‌ترین حسی که یه زن میتونه تجربه کنه مادر شدنه درسته سخته مسئولیت داره ولی چی بهتر ازاین ...

الان از هر صد نفری که بپرسی اگه به اختیار خودت بود دوست داشتی به دنیا بیای یا نه ۹۰ تا میگن نه دوست نداشتیم والا من خودمم دنیا نیومدن رو ترجیح میدادم به اومدن ولی خب اومدن خودمون دست ما نبود ولی حالا ‌که دنیا رو دیدیم و ارزشی هم نداشت هدفی هم پیدا نکردیم فقط یه سیکل تکراری برای هر نسل بوده سراسر هم درد و رنج و غم از نظرمون زندگی بخشیدن به بچه ای که اصلا وجود نداره و همین نبودن بزرگترین نعمته براش اصلا خوشبختی نیست که بخواد بهترینش باشه 

نمیگم شما باید اینطور فکر کنی میگم انتظار دارم به عنوان یک موجودی که در جریانی راجع به کدوم دنیا و زندگی حرف میزنیم حداقل حرفم قابل درک باشه 

سمت مام هست . حس خوبی ب ادم نمیدن یعنی ب من .... البته حرفی نمی زنم ولی خب حسش جالب نیست .

چرا اتفاقا حس خوبی به من میدن 

حس اینکه چقدر راحتن و هر کاری دلشون میخواد میکنن و و آزار اذیت بچه رو ندارن 

این ادما به فکر خودشونن مدام در حال گردش سفر خوشگذرانی و بچه رو دست وپا گیر و مزاحم میدونن و تعداد ...

چه فرهنگ زندگی خود خواهانه و پوچی شده اخه . 

تا حرفی هم میزنی میگن خوبه بچه آورد بی پول بود عذاب داد ب بچه یا در توانمون  نیست ...زندگی بی هدف رو مخی دارن  چقدر ادم سفر میره چقدر ادم میخوره میگرده چقدر ب پول بها میده مگه نمیدونم امروز دیدم ی بلاگر مذهبی نما ی بی خود  فقط صد تومن داده برا فقط لباس های سیسمونی بچش بعدم شاکی که چرا بهم حرف میگین اعصاب ندارم . کلا صفا و صمیمیت رفته ...صد میلیون لباس فقط ... مگه بچه ی پادشاه انگلستانه  ..‌اونم این همه نداره والا ب نظرم 

کلمه فرهنگ درست نیست این موضوع بچه نخواستن ضد فرهنگ و خیلی ها تلاش می‌کنند به یک فرهنگ و باکلاسی تو مغز مردم فرو کنند .ربطی هم ندارم فطرت انسان طوری ساخته شده که به بقای نسل و فرزند فکر م.برم سنگر بگیرم 🏃🏃🏃🏃🏃🏃

حرف منم هست . این‌همه خودکشی برای چیه اگه بچه هم قراره ادم نخواد .... چه بدونم ولی خب این‌همه بگیر و ...

به هر حال نیاز جنسی هست

یه دختر جوون شاید نتونه خونه بگیره و تنها زندگی کنه از طرفی دیگه شرایط خونه باباش موندن تا آخر عمر رو هم نداشته باشه 

شاید عاشق شده یا دلش میخواد یه شریک زندگی داشته باشه 

همه این نیاز ها و نیازهای دیگه ای که الان به فکرم نرسید هم وجود دارند مگه هدف ازدواج فقط و فقط بچه هست

تو شهرهای بزرگ پذیرفته شده است ولی جامعه های بسته نه حتی تو وضعیت وحشتناک هم میگن باید بچه دار شی مگه میشه اصلا بچه نخواست؟ این جور شده که کلی بچه بدسرپرست و بی سرپرست رو دست جامعه مونده، هربار پست های خانه های موقت رو می بینم قلبم ررد میگیره از این همه ناآگاهی و خریت

و تمام شب را برای دخترهایی که در تنهایی از خودشان خجالت می‌کشند گریه کردم. دخترهایی که بعدها از خود متنفر می‌شوند و مثل یک درخت توخالی ، پوسته‌ای بیش نیستند. و عاقبت به روزی می‌افتند که هیچ جای اندامشان حساس نیست، روح و جسمشان همان پوسته است، و خودشان نمی‌دانند چرا زنده‌اند…

من خودم از اونجایی که نمیخوام یه موجود بی گناه به این دنیا بیارم و تهشم ازم بپرسه چرا منو دنیا آوردی و تازه بخوام هر روز نگرانش باشم که با کی همنشین میشه و بلایی سرش نیاد و....ترجیح میدم اصلا مادر نشم اگر چه که الان ابن نظر رو دارم و بعد اگه ازدواج کنم ممکنه مجبورم کنن که بچه دار شم و واقعا تلخه که آدم خودش هم نتونه برا زندگی خودش تصمیم بگیره 

بچه نداشتن هیچ فایده ای نداره که بخوان بپذیرنکسایی هم که بچه ندارن بچه دار نمیشن و دست خودشون نیست

چطوری به این قطعیت رسیدی ؟ من خیلیا رو دیدم ک مشکلی ندارن و بچه نمیخوان

خودم بعد ۱۶ سال تصمیم گرفتم بچه دار بشم هیچ مشکلی هم نداشتم

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫