2777
2789
شیرمحلی و شیره انگور .ساقه طلایی .بستنی چاق می‌کنه .ولی من دیگه خسته شدم می‌خوام عادی بخورم

همشو میخورم فایده نداره

من از شوهرم ببشتر میخورم اون صد کیلوعه من از پنجاه تکون نمیخورم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنون عزیزم جواب گرفتی چندکیلو چاق شدی ؟

باور میکنی بگم

۱۷۰ قدمە و ۵۴ کیلو بودم

انقددددد لاغر بودم الان عکسامو میبینم میگم خدایا پارتنر اونموقعم عاشق کجای منننن بود 🤣🤣الان ۷۰کیلوام بعضی وقتا لاغر میشم میرم تا ۶۵ ولی باز چاق میشم

معضل من چاقیه  میخوام سایز کم کنم تاحالا رژیم نگرفتم تا میام شروع کنم بدتر ولع خوردن میاد سراغم یه هفته س میخوام شروع کنم نمیتونم بدتر هروز دارم چیبس و پفک و هله هوله میخورم دوهفته و نیم دیکه عروسی داریم دارم جون میدم کاش بتوتم کم کنم ولی یلد نیستم از افسردگی بیشتر میخورم

حالا تو خانوادمون یکیمونم خیلی لاغره و میخواد چاق بشه خیلی لاغره

همشو میخورم فایده ندارهمن از شوهرم ببشتر میخورم اون صد کیلوعه من از پنجاه تکون نمیخورم

تیروییدپزکار  یا مشکل انگل روده نداری؟چون خانم ها بیشتر اینجور مسائل میاد سراعشون که نمیازهر چاق بشن 

چی بگم دلم میخواد تپل بشم

میدونم من خودم قدم بلنده یه زمانی لاعر بودم باقد۱۷۰  وزنم۵۷بود اوایل منم میگفام نکنه لاغرم در صورتی که همون خوب بود ولی الان نزدیک ۸۰هستم و واقعا دوست ندارم بعد هزدواجم خیلی هورمونا بهم میخوره برای من از تنبلی تخمدانه

سلام عزیزم کدوم پست میشه بگی توروخدا

سلام گلم ،اینو‌ میگم👇🏻

قرص سیپروهپتادین 

هرروز یە ساعت قبل شام یدونە ازش بخور

اشتهاتو زیاددد میکنە کە زیاد میخوری چاق میشی

اگە احساس کردی زود گشنە نمیشی،شما عصر بخور کە تا شب گشنە بشی

ولی برای من خیلیییی خواب آورە،اکە حس کردی خیلی خوابت میاد،یە نصفشو بخور

یا قرص شیکوریدین بخور،شبکوریدین برای من جواب نداد

هر روز صبحونە دوتا نون یا بیشتر،اندازە یە قوطی کبریت پنیر،دوسەتا قاشق کرە و مربا بخور ،بعد از اینا هم پودر گین آپ(داروخونەای بخر نری از این مغازەهای طب سنتی بخری خودتو‌مریض کنی) تو یە لیوان شیر قاطی کن بخور،یااینکە بجای پودر گین آپ ، پودر جندال تونیک دینە با یە لیوان شیر قاطی کن،انقدم خوشمزەس

بعد نهار قرص مولتی ویتامین از اون خارجیها بخور

وقتایی کە‌گشنتە سیب زمینی آبپز.ماکارونی  غذاهای نونی بخور

سوالیم داشتی بپرس