2777
2789

چندباری آورده آش بوده اکثرن ک اونم واقعیت اصلن انگار آشپزی بلد نیست... 

خودمونم همیشه غذای خوب میخوریم.. 

دوسندارم برام بیار هربار میاد دم در تو رو دربایسی گیر میکنم ازش میگیرم ولی،نمیخورم میریزم دور.. 

ب نظرتون ایندفعه اورد چی بگم؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچی، تشکر کن. اگه میتونی بعدا غذا رو بده یه نیازمند. توی ظرف یه بار مصرف بریز و بذار رو یه صندلی توی خیابون. یه کاغذ بزن روش که نوش جان هر کی خورد.

گل بهاری، بت تتاری، نبیذ داری، چرا نیاری؟

بگو راستش سبک غذایی ما متفاوته خیلی عالیه زحمت میکشین ولی هر بار اسراف میشه خراب میشه ما اهل آش و اینا نیستیم زیاد 

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید
مرسی خوب بودش این همینو میگم

چون تجربه مشابه شما داشتم خانمه مسنم بود ولی گفتم بگم بهتره اینکه اسراف بشه چیزای خوبم میورد ولی سلیقه ما نبود 

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید
عآرم میاد بخورم خیلی غذاهاش بد درست میکنه. اصلن آش میاره شبیه آش نیست پره اسفناج لوبیا قرمز😑 تو ظرف ...

از چشمی در نگاه کن خودش بود باز نکن

دختر. خورشیدم... با افتخار