2777
2789

از کجا شروع کنم انگیزه بدید نگید برو فردا انجام بده فردا نمیتونم بخاطر دخترم وتمریناش باید کنارش باشم همیشه اصن خونه یه وضعیه منم اومدم تو گوشی سست شدم چکار کنم   

دختر عزیزم عشق من مرسیییی با تلاش خودت و کمک خدا جونم خوب شدی خوبتر هم بشو تا مامان از ته دل بخنده   یه مامان پر تلاش که هشت ماهه تو رزمه ول نمیکنم تا خوب شدن کاملت عشقم .عشقم پسرم مرسی که سالمی وهستی   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگ هنذفری داری اهنگ بزاراول هرچیزی بزار سر جا خودشچندتا چندتا دستت بگیر که هی نخوایی بیایی و بری

اینقدر همه چی اومده وسط از کابینتا کمدا حالم بهم میخوره   

دختر عزیزم عشق من مرسیییی با تلاش خودت و کمک خدا جونم خوب شدی خوبتر هم بشو تا مامان از ته دل بخنده   یه مامان پر تلاش که هشت ماهه تو رزمه ول نمیکنم تا خوب شدن کاملت عشقم .عشقم پسرم مرسی که سالمی وهستی   

این ساعت شب گلم  

جات جالب امروز تمیز کاری داشتم دستام درد میکنن 

خوشگلم  از اشپزخونه شروع کن ظرف ها رو بشور  فعلا یک قسمت خونه رو جمع کن 

امشب جارو برقی نزن  بزار برای فردا  

بچه مازندرانم  ۲ تا پسر دارم 🥰😍🥰😍

برای اینکه به همه کارات برسی ذکر بگو، ذکر افوض امری... من معمولا از پذیرایی شروع میکنم که راحت تره، ...

افوض امری بقیش چیه 

مرسی من رفتم   

من دیروز از سفر اومدم خونه،خونه مو تا حالا این شکلی ندیده بودم.جای راه رفتن نبود،تو آشپزخونه جای ظرف گذاشتن نبود.

خودمم ۳۵ ساعت نخوابیده بودم .اول پنج ساعت گرفتم خوابیدم بعدم شروع کردم به نظافت ،اول رفتم تو آشپزخونه.بعد جمع آوری ،بعدم شستن کف آشپزخونه و لباس 

شروع رژیم2۷ بهمن  با وزن 79کیلو، وزن هدف اول:۷۰  🖤 وزن هدف دوم: ۶۷  🖤  وزن هدف سوم:۶۵ 🖤 وزن هدف آخر:۶۳🖤

اول یه دور توی خونه بزن لباس کثیف ها رو جمع کن بریز توی ماشین 

دوم یه پلاستیک بیار دور ریختنی ها رو بریز داخلش

سوم وسایل رو چند چند تا بردار بذار سرجاش 

چهارم برو آشپزخانه ظرف ها رو بشور 

پنچم جارو برقی و طی 

اگر حال داشتی سرویس هم رو هم بشور

اشهد ان علی ولی الله

افوض امری بقیش چیه

أُفَوِّضُ أَمْری إِلَی اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ بَصیرٌ بِالْعِبادِ

ایه قرانه، واقعا معجزه میکنه، وقتی وقتت تنگه، یه عالمه کار داری، اینو بگی به همه کارات میرسی

غفلت از یار گرفتار شدن هم دارد

سلام عزیزم خوبین؟ خواهش میکنم اگر آنلاین هستین جواب بدید بهم 

تاپیک گذشتتون رو دیدم که راجب دکتر علی فیروزآبادی پرسیده بودین ، روانپزشک هست

شما مراجعه کردین؟ درمان شدین؟ راضی بودین ازشون؟  

قرص و دارو تجویز کردن براتون؟ 

در خود بطلب هر آنچه خواهی که تویی🌱