2777
2789
عنوان

چه حرفی دارید به خدا بزنید

156 بازدید | 30 پست

من خودم نمیدونم هست یا نه 

ولی اگر هست نمیخوام باهاش ملاقاتی داشته باشم میخوام همون قدر که الان هیچی دربارش نمیدونم هیچوقت حسش نکنم و تموم بشم 

هیچ حرفی هم با این خدا ندارم هرچند خیلی کنجکاوم بدونم کل این دنیا و تبعیض ها و رنج ها فلسفش چی بود

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من اینقدررر شرمنده ش هستم

نمی دونم میشه چیزی بگم بانه

تصور کن خدا 8 ساله منتظر من که یه تغییر رو انجام بدم و هربار نتونستم

8 ساللللل

تو دنیای امروزی تو منتظر می مونی؟ می مونی این آدم 

آدم خوبی بشه.. 

نمی مونی حتی با دیدن اولین اشتباه از طرف مقایل پسش می زنی

به عالم و آدم میگی فلانی هستا، فلان مشکل رو داره

ولی خدا هربار دید 

هرباررر دید ولی سکوت کرد و هربار دعات کرد

هربار منتظر موند

تا تو برگردی سمتش... 

من اینقدررر شرمنده ش هستمنمی دونم میشه چیزی بگم بانهتصور کن خدا 8 ساله منتظر من که یه تغییر رو انجام ...

خدا به تلاش اهمیت. میده نه نتیجه

در تاریخ ۱۵/۵/۱۴۰۲بهترین اتفاقات زندگیم افتادامیدوارم که به هدفم برسم

دوستم نداشت ولی من عاشقشم عزیزانم ازم گرفت دلم پر از گلایه اس ولی باز گلایه نمیکنم از عجیبا تا غریبان شکرگزاری میکنم تا بگم چیزایی خواستم ندادی اما من بازم شکرگزارم تو این روز عزیز یه نگاه فقط یه نگاه به من بنداز و اینکه آقام هر چه زودتر ظهور کنه مخلصم و محتاج یه نگاهت