2777
2789
عنوان

به نظرتون شمارمو بدم بهش

96 بازدید | 9 پست

سه ساله این دختر و می‌خوام و خیلی دوستش دارم 

اون و نمی‌دونم که منو میخواد یا نه 

می‌خوام برم خواستگاریش ولی شرایطشو ندارم

پدرش رفتار سرد و بد اخلاقی داره ولی مادرش خیلی خوش اخلاق و مهربونه 

بعضی روزا دختره رو میبینم یکی بیاد راهنماییم کنه به نظرتون برم سمتش بهش شمارمو بدم که با هم در ارتباط باشیم و هم بیشتر همو بشناسیم طرف دختر همسایه مونه 

دیگه خسته شدم از اینکه نمی‌بینمش

لطفاً نگین که برو خواستگاریش 

چون خودم در تلاشم که بتونم هر چه زودتر برم خواستگاریش ولی روزش نمیاد و از این میترسم که قبول نکنند.

هرگز ارتباط عاطفی باهاش برقرار نکنید. 

مردونه برید خواستگاری. 

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نه ، شما ه به همسایه کلا اشتباهه ، اومدی و قیول نکرد ، هرروز باید قیافه اشو ببینی و از خجالت اب بشی.

به مامان یا خواهر یا یه دختر دیگه از نژدیکات بگو که شخصا باهاش حرف بزنه تا فعلا در ارتباط باشید 

معلومه کم سن هستین 

خواهشاً بذار درسشو بخونه به زندگیش برسه 

شما نمیدونی با جریحه دار شدن احساساتش چه دماری از روزگارش و ایندش درمیاد ......

من برای این زمین ، در بهشت هم خواهم گریست ...
شرایطشو ندارم توی این گرونی ها واقعا سختهمیترسم جواب منفی بدن

خب جواب منفی بدن

چیزی ازتون کم نمیشه. 

بازی دادن یک دختر و داشتن ارتباط عاطفی یاهاش هم گناهه هم حرومه هم به شدت به روح و روان و عواطفش اسیب میزنه

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

خب جواب منفی بدنچیزی ازتون کم نمیشه. بازی دادن یک دختر و داشتن ارتباط عاطفی یاهاش هم گناهه هم حرومه ...

اولا من دوستش دارم و نیتم خیره تو که منو نمیشناسی بیخودی نظر نده لابد با تو همین کارو کردن که اینطور نظر میدی خواهشا اگه می‌خواین چرت و پرت بگین از تاپیکم برید بیرون 

من وقتی میگم دوستش دارم یعنی هر چی که میخواد بشه تا آخرین نفس تلاشمو میکنم که بدستش بیارم