2777
2789
عنوان

به شوهرم گفتی تو به چه دردم میخوری چه سودی برام داری

| مشاهده متن کامل بحث + 2320 بازدید | 53 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای نمیدونم چی بگم ،اصن هنگ کردم، خانوادت میدونن؟؟؟

مامانم فقط بابام نمیدونم در جریانه یا نه من ک روم نمیشه بش بگم فقط مامانم سرطان داشت و منتظر بودم خوب شه جدا بشم اما دکترا گفتن خوب نمیشه فقط معجزه و من امیدوارم معجزه شده باشه قراره بریم عکس بگیره من بخاطر مامان بابام صبر کردم

.

نمیخام میخام طلاق بگیرم

اگه نمیخوای طلاق بگیری، اصلا بهش اینجوری نگو.

همین مطالبه‌ها رو داشته باش ولی اینجوری نگو. نابود میشه آدم.

فقط اگه قصدت موندن و درست کردنه دارم میگم اینو. نمیگم خواسته‌ای نداشته باش ازش، ولی جوری بگو که تأثیر مثبت داشته باشه.

گل بهاری، بت تتاری، نبیذ داری، چرا نیاری؟
اگه نمیخوای طلاق بگیری، اصلا بهش اینجوری نگو.همین مطالبه‌ها رو داشته باش ولی اینجوری نگو. نابود میشه ...

وقتی داره بهم فحش میده و میگه لعنتی اونم بی دلیل بشینم قربونش برم؟

.

بم نگفت مشکل داره تو دوستی اونجاشو دیدم گفتم چرا کامل راست نمیشه گفت بخاطر سردی هوا ولی بعد ازدواج ف ...

وااای اسی هیپوسپادیاس بوده شوهرت باید کوچیکی عملش میکردن چه مادر پدری داشته بدبخت 

مامانم فقط بابام نمیدونم در جریانه یا نه من ک روم نمیشه بش بگم فقط مامانم سرطان داشت و منتظر بودم خو ...

بخاطر هیچ کس صبر نکن، فقط خودت مهمی، باهاشون صحبت کن و بگو طلاق برای من به معنی زندگی دوباره ست ،بگو من با این آدم تو جهنمم و آرامش ندارم، اصلا هم برات حرف مردم مهم نباشه، هر خری هرچی خواست بگه تو کار خودتو بکن، حتما حتما طلاقتو بگیر، بهت درخواست دوستی میدم در جریان پستات باشم بعدا،بیینم چه میکنی دیگه

این دگ چیه؟؟

گلم آلت خمیده است یعنی کجه یعنی موقع نعوظ مثل موز میشه به جای اینکه صاف بشه حالا مال بعضیا کجیش کمه و واسه بعضیا زیاده اگه زیاد باشه ننیتونه رابطه برقرار کنه معمولا تو کودکی عمل میکنن و کامل درست میشه که از بخت بد شوهر اسی ننش بیخیال بوده آینده بچه رو نابود کرده

وقتی داره بهم فحش میده و میگه لعنتی اونم بی دلیل بشینم قربونش برم؟

اصلا نباید قربونش بری.. من اینو گفتم؟

بذار هر دو آروم شید، بعد همهٔ خواسته‌هاتو بگو. خیلی خیلی سخته ولی راهش همینه. 

گل بهاری، بت تتاری، نبیذ داری، چرا نیاری؟
چرا میتونه اما سخته اینجور بچه ها معمولا نباید ختنه بشن چون از پوست ختنه تو عمل استفاده میکنن

شوهر من بعدا در اثر فشار دادن آلت در حالت نعوظ اینجوری شده مادرزادی نیست چون دکتر گفت پلاک داره یعنی آلت چندبار شکسته جاش پلاک تشکیل شده برا همین از جای پلاکا نعوظ نداره خم میشه

.