2777
2789
عنوان

به شوهرم گفتی تو به چه دردم میخوری چه سودی برام داری

| مشاهده متن کامل بحث + 2323 بازدید | 53 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای یعنی چی هرچی میخونم عصبی تر میشم، چرا باهاش ازدواج کردی اصلا،نمیفهمم یعنی حتی یکبارم رابطه نداشتین، چرا این آقا خودش میدونس مشکل داره ازدواج کرد؟!!!!ملت دگ رد دادن

هنوز دختری؟؟خوبه والا بعد مردا میگن زنا نمیدونم اینجورین اونجورین زبونشونم سه متره.خودشون تو بارداری زنشون میرن خیانت میکنن دیگه چه برسه از اول نتونن رابطه داشته باشن😒خوشم میاد هنوزم اون زبونش سه متره محبتم نمیکنه حداقل با این نگهت داره

یعنی چی که دختری، ینی رابطه ندارین اصلا؟؟؟😐 پس چرا باهاش موندی؟؟؟

خررررررم خرررررررر

دوران دوستی انقد ابراز علاقه کرد که تا چند سال بعد ازدواج دوسش داشتم و اینکه نمیدونستم بیماری جنسی داره فک میکردم مال همه مردا این شکلیه و مشکل از منه بعد چندتا دکتر که رفتم و گفتن سالمی اونو بردم دکتر گفت مشکل داره باید عمل کنه یا کلا برش داره پروتز مصنوعی بذاره ما هم گفتیم نه همون عمل عادی ولی بعد دوماه بخیه هاش در رفت و مثل سابق خم شد دوباره 

.

ی مدت فاصله بگیر حساس نشو بهش فکر نکن خودتو داغون نکن نچسب کلنجار نرو باهاش کل ننداز

عمری ک اجل در عقبش می‌تازد هرکس که غم و غصه خورد می‌بازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو می‌آید ولی همراه نیست.&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر؟جان من ذاتیست بعضی ویژگی های بشر

وای یعنی چی هرچی میخونم عصبی تر میشم، چرا باهاش ازدواج کردی اصلا،نمیفهمم یعنی حتی یکبارم رابطه نداشت ...

بم نگفت مشکل داره تو دوستی اونجاشو دیدم گفتم چرا کامل راست نمیشه گفت بخاطر سردی هوا ولی بعد ازدواج فهمیدم کلا راست نمیشه و در سفت ترین حالت خمیده و شکسته هست و ازش پرسیدم گفت مال همههه مردا همینه من خرم باور کردم تا اینکه بعد ۳ سال دوستم که دکتره بهم گفت مشکل شوهرته و اسم بیماریش پیرونی

تاپیک زدم همه گفتن تو مردی و کاربریمو ترکوندن

.

بم نگفت مشکل داره تو دوستی اونجاشو دیدم گفتم چرا کامل راست نمیشه گفت بخاطر سردی هوا ولی بعد ازدواج ف ...

تو دیگه کی هستی قبل ازدواج دیدی و نفهمیدی.  یعنی برات سئوال نشد سرچ کردی راجه بهش

بم نگفت مشکل داره تو دوستی اونجاشو دیدم گفتم چرا کامل راست نمیشه گفت بخاطر سردی هوا ولی بعد ازدواج ف ...

اینجور بیماری ها یعنی خانوادشون در جریان نیستن؟؟؟؟؟؟ که یکی دیگه رو بدبخت نکنن؟؟؟؟؟

من برای این زمین ، در بهشت هم خواهم گریست ...