2777
2789
عنوان

من با خانوادم مشکل دارم

136 بازدید | 30 پست

برای من تلاش میکنن 

ولی اون تلاشی که من میخوام نیست 

مثلا مامانم چند روز پیش برام یه چیز سنتی تزیینی خرید یک میلیون 

ولی مثلا اگه اون یه تومن رو میداد یه چیزی که نزدیک به سلیقه م باشه برای من خیلییی باارزش تر بود

دو تا قالی برام خریده مجموعا ۱۰۰ تومن ولی سلیقه من نیست 

جاکفشی خرید من دوستش ندارم میزتحریرم سلیقه م نیست 

از اتاقم متنفرم چون هیچیش رو خودم انتخاب نکردم حتی همت نمیکنم یه دستمال بکشم توش چون حس میکنم مکان امن من نیست 

بهم پیشنهاد میدن بریم بیرون فلان جا من میگم نمیام اونا خودشون میرن خب این اوکیه ولی بعدش که بهشون میگم چرا باهام وقت نمیگذرونید میگن خودت نمیخوای بیای

خب من حرفم اینه چرا پیشنهاد نمیدن یه بار بریم جایی که من دوست دارم و به منم خوش میگذره 

اهمیت به خواسته هام نمیدن 

مثلا به مامانم میگم صبح میخوای بری سرکار آبجوش بذار من بیدار شم بخورم بهش گفتم این برای من باارزشه اصلا اهمیت نمیده 

یا میگم فلان غذا رو از اونجا نخر من دوست ندارم هر سری از همونجا میخره 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدایی مشکلاتت چقدز خنده دارهپدر و مادر ما زورشون میومد غذا بزارن جلومونناشکری بخدا

خب من شرایطم اینطور نبوده که کم بذارن که به اون قانع باشم 

من میگم اینا که دارن برام صد خودشونو میذارن 

یه چیزی بذارن که منم خوشحال بشم

من بارها به بابام گفتم دوست دارم منو ببره بیرون 

۲۱ سالمه ۱۰ ساله که حتی یکبارم با من هیچ جا نرفته

خب چرا وقتی دارن میرن بیرون همراهشون نمیری؟ عجیبه..

خب دارم میگم اونا فقط جاهایی میرن که خودشون دوست دارن 

چرا از بین هزار باری که تفریح میکنن یه بارش از من نمیپرسن دخترم تو دوست داری کجا بیاری بیا این بار بریم جایی که به تو هم خوش بگذره 

چقدر دردناکه این همه برای بچه‌ت زحمت بکشی و خرج کنی تهشم بیاد اینجوری پشت سرت بگه و انقد ناسپاس باشه ...

عزیزم شما اصلا متوجه حرف من نیستی

من میگم دمشون گرم انقدر زحمت میکشن برام ولی چرا اصلا اهمیت نمیدن که من چی میخوام چرا نظر من اهمیتی براشون نداره 

وقتی خودشون راضی باشن من ناراضی چه فایده

چقدر دردناکه این همه برای بچه‌ت زحمت بکشی و خرج کنی تهشم بیاد اینجوری پشت سرت بگه و انقد ناسپاس باشه ...

دقیقا 

اگه میدونست اون چیزایی واسش خریده با چه رنج و زحمتی بدست میاد اینطور نمیگفت

اینا جای ما بودن چکار میکردن

عزیزم شما اصلا متوجه حرف من نیستیمن میگم دمشون گرم انقدر زحمت میکشن برام ولی چرا اصلا اهمیت نمیدن که ...

عزیزم من نمیتونم شمارو قانع کنم...ولی بهتره یکم دیده‌ت رو به زندگی و داشته‌هات مثبت کنی

خب دارم میگم اونا فقط جاهایی میرن که خودشون دوست دارن چرا از بین هزار باری که تفریح میکنن یه بارش از ...

چرا توی همون هزار بار تفریح شما همراهشون نمیری

ک خانوادتم بلعکس همراهت بیان جایی ک دوس داری؟ 

دقیقا اگه میدونست اون چیزایی واسش خریده با چه رنج و زحمتی بدست میاد اینطور نمیگفتاینا جای ما بودن چک ...

به نظر من اینکه مشکلات من و شما فرق داره دلیل موجهی برای اینکه مشکل من بی اهمیته نیست 

دقیقا اگه میدونست اون چیزایی واسش خریده با چه رنج و زحمتی بدست میاد اینطور نمیگفتاینا جای ما بودن چک ...

ما هم‌اکنون در حال مشاهده مشکلات و غم و غصه بچه پولدارا هستیم🤣

شنیده بودم میگفتن پولدارام مشکلات خودشونو دارن ولی از نزدیک ندیده بودم

چرا توی همون هزار بار تفریح شما همراهشون نمیریک خانوادتم بلعکس همراهت بیان جایی ک دوس داری؟

چرا من بارها رفتم باهاشون خیلی وقتا میرم دیگه جدیدا که یکم مستقل تر شدم و برنامه زندگیم شلوغه نمیرم 

ولی من حرفم اینه نمیگم که هرروز میگم بابا سالی یه بار 

مامانم بابام بیان ازم بخوان باهاشون وقت بگذرونم و تفریحی کنم که دوست دارم 

اینکه فقططط جاهایی که خوششون میاد میرن منم تو خونه تنها میمونم چه فایده

من اکثر روزای زندگیم رو تنها گذروندم از خودم گذشتم که کنار خانواده باشم ولی اونا همیشه پیشرفت خودشون و راحتیشون رو اولویت قرار دادن

انگار ک برادرم اینارو نوشته باشه.روک میخام بگم عزیزم لوس شدی .الان همچین خانواده ی خوبی حسرت خیلیاس خودت تلاش کن با پول خودت فرش مورد علاقت یا اتاق مورد علاقت رو بچین