2777
2789

(پدر،بابا)یه کلمه مقدسه

چیه به دوست پسراتون میگید «بابا»؟

لطفا جبهه نگیرید 

چون واقعا یه چیزیه که داره تو جامعه مون جامیوفته

واقعا یه لحظه به دستای پدرتون،به زحمتی که برای بزرگ کردنتون کشیده،به بغضی و ناراحتی که تو گلوش نگه داشت تا شما ناراحت نشید،به شرمندگی که برای بعضیاتون کشیده فکر کنید این کلمه رو استفاده نمیکنید

لطفا نیاید الان دعوام کنید که اره از محبت و عشق زیاده که نیست

خودت باش،مگه خودت چشه؟؟    

غلط کردن محبت و عشق زیادی رو با محبت پدرانه مقايسه میکنن 

از نظر من دو حالته یا کمبود یا فانتزی 

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

غلط کردن محبت و عشق زیادی رو با محبت پدرانه مقايسه میکنن از نظر من دو حالته یا کمبود یا فانتزی

واقعا خیلی چیزه مضخرفیه

چرا باید پسره به دختره بگه دخترم؟پسرم؟بابا؟یعنی چی مثلا این مسخره بازیا

صددرصد از کمبوده

خودت باش،مگه خودت چشه؟؟    

جدی خیلی قشنگه بابا صدا کنی🥲😂

اتفاقا همچین کلمات تشبیهی جا نمیوفته مثل قشنگم عزیزم گلم الان مثلا میگی گلم یعنی داری شخصی رو به زیبایی گل خطاب میکنی از زیبایی گل کم میشه آیا؟ نه برای همینه که انتخابيه 

کسی قرار نیست مثل سیندرلا تو رو نجات بده پس خودت خودتو نجات بده!  🔴قرار نیست اگه مردی با بوسه معشوقت بلند شی پس درست زندگی کن!  🔴عشقتو درست انتخاب کن قرار نیست هیچ دیوی تبدیل به ادم بشه!  🔴باور کن علاالدین و چراغش واقعیت نداره و یه روز نمیاد کمک آرزوهاتو بر آورده کنه علاالدین خود تویی!🔴               من از نسل آریایی ام👸👸  از نسل نادر ، شاه خراسان🌱    از نسل کوروش سرور چهار گوشه جهان✨️ از نسل داریوش عادل ایران زمین👑  🦁    گفت چادرت را سرت کن که ایمان مردی نلرزد ایمانی که به گیسویی بلرزد به چه ارزد

جدی خیلی قشنگه بابا صدا کنی🥲😂اتفاقا همچین کلمات تشبیهی جا نمیوفته مثل قشنگم عزیزم گلم الان مثلا می ...

چه ربطی داره

اونا کلمات محبت امیزن

این کلا یه کلمه جداست

بعدم چرا باید پسرمردمو بابا صدا کنی؟

حتی اگه پدردختره هم فوت شده باشه دورازجونش بازم بنظر من درست نیست این کار

خودت باش،مگه خودت چشه؟؟    

چه ربطی دارهاونا کلمات محبت امیزناین کلا یه کلمه جداستبعدم چرا باید پسرمردمو بابا صدا کنی؟حتی اگه پد ...

خب اینم کلمه محبت امیزه وقتی میتونی یه نفرو به گل خطاب کنی یعنی میتونی به پدرم خطاب کنی یعنی عشق طرفو اندازه عشق پدرانه عمیق میدونی گفتم انتخابه شاید من دوست داشته باشم بگم شما نه 

کسی قرار نیست مثل سیندرلا تو رو نجات بده پس خودت خودتو نجات بده!  🔴قرار نیست اگه مردی با بوسه معشوقت بلند شی پس درست زندگی کن!  🔴عشقتو درست انتخاب کن قرار نیست هیچ دیوی تبدیل به ادم بشه!  🔴باور کن علاالدین و چراغش واقعیت نداره و یه روز نمیاد کمک آرزوهاتو بر آورده کنه علاالدین خود تویی!🔴               من از نسل آریایی ام👸👸  از نسل نادر ، شاه خراسان🌱    از نسل کوروش سرور چهار گوشه جهان✨️ از نسل داریوش عادل ایران زمین👑  🦁    گفت چادرت را سرت کن که ایمان مردی نلرزد ایمانی که به گیسویی بلرزد به چه ارزد

من تو جمعی گفتم اینو همه ترکش هارو گرفتن سمتم که نه اتفاقا خیلیم قشنگه و فلان

اونا تازه به دوران رسیده ان

کلا بعضی از مردم ما اول خوب شور یه چیزیو در میارن بعد ولش میکنن

زندگی از مرگ تنومند تر است، چون زندگی شکم خود را با مرگ سیر می کند؛
واقعا خیلی چیزه مضخرفیهچرا باید پسره به دختره بگه دخترم؟پسرم؟بابا؟یعنی چی مثلا این مسخره بازیاصددرصد ...

ببین مثلا همسر خود من دقیقا مثل باباهست چون حس حمایتگرش خیلی قویه و من واقعا اون حمایت و از پدرم ندیدم و لذت میبرم گاهی میگم مثل باباهایی ولی بهش نمیگم بابا جایگاه ایشون با پدرم کلا متفاوته 

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

ببین مثلا همسر خود من دقیقا مثل باباهست چون حس حمایتگرش خیلی قویه و من واقعا اون حمایت و از پدرم ندی ...

دقیقا منم منظورم جمله اخرتونه

جایگاه

شبیه پدراست ولی هیچ وقت پدرتون نبوده که صداش کنید بابا

درست نمیگم؟

خودت باش،مگه خودت چشه؟؟    

دقیقا منم منظورم جمله اخرتونهجایگاهشبیه پدراست ولی هیچ وقت پدرتون نبوده که صداش کنید بابادرست نمیگم؟

دقیقا همینطوره شاید اگه اون فضا رو ایجاد میکردم حتی همسرم استقبال می کرد اما باید هر رابطه آداب خودشو داشته باشه 

خب اینم کلمه محبت امیزه وقتی میتونی یه نفرو به گل خطاب کنی یعنی میتونی به پدرم خطاب کنی یعنی عشق طرف ...

منم میدونم انتخابه

میگم انتخاب اشتباهیه

طرف شاید محبتش پدرانه باشه ولی هیچ وقت نمیتونه جایگاه و حسی که پدرتون بهتون داره رو اون داشته باشه

بله و اینکه شما دوست دارید بگید من نه کاملا شخصیه ولی یکم زیادی داره پخش میشه این کلمه و من دوست ندارم همچین چیزیو

خودت باش،مگه خودت چشه؟؟