2777
2789
عنوان

بنظرم مضخرف ترازاین کلمه وجود نداره

| مشاهده متن کامل بحث + 142 بازدید | 22 پست
دقیقا همینطوره شاید اگه اون فضا رو ایجاد میکردم حتی همسرم استقبال می کرد اما باید هر رابطه آداب خودش ...

دقیقا

قشنگ منظورمو متوجه میشید

هررابطه اداب و خط قرمزای خودشو داره

رابطع بین دختروپسرم هیچ وقت نمیتونه مثل رابطه پدرودختری باشه

خودت باش،مگه خودت چشه؟؟    

دقیقاقشنگ منظورمو متوجه میشیدهررابطه اداب و خط قرمزای خودشو دارهرابطع بین دختروپسرم هیچ وقت نمیتونه ...

از من باشه حتی میگم دختر و پسر فقط برا ازدواج باهم آشنا بشن واقعا این روابط روح و نابود می کنه و آدم تو زندگی متاهلی چیزی برا خودش دیگه نداره چون همه چیز  و با چنتا خیابونی تجربه کرده

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از من باشه حتی میگم دختر و پسر فقط برا ازدواج باهم آشنا بشن واقعا این روابط روح و نابود می کنه و آدم ...

دقیقاااا

اگه هدف باهم‌بودن و‌ادامه دادن باهمه شروع کنن نه اینکه جداشن بعد مدت

چون هم دیگه علاقه ای برا رابطه نمیمونه هم اینکه حوصله ادم نمیکشه دیگه و هم با چندنفر بودن اصلا جالب نیست

خودت باش،مگه خودت چشه؟؟    

دقیقاااااگه هدف باهم‌بودن و‌ادامه دادن باهمه شروع کنن نه اینکه جداشن بعد مدتچون هم دیگه علاقه ای برا ...

این حرفا رو مگه میشه به نسل جدید بزنی

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

این حرفا رو مگه میشه به نسل جدید بزنی

بخدا حققق

دخترع ۱۳ ساله از تعداد سنش بیشتر رابطه داشته 

بعد ما فقط سرامون تو کتابامون بود اصلا نمیدونستیم پسرچیه

خودت باش،مگه خودت چشه؟؟    

بخدا حقققدخترع ۱۳ ساله از تعداد سنش بیشتر رابطه داشته بعد ما فقط سرامون تو کتابامون بود اصلا نمیدونس ...

من یدونه قبل ازدواج دوست پسر داشتم انقد پشیمونم میگم چرا الکی هدر دادم روح خودمو

خداروشکر ادم زندگیتونو پیدا کردید🥹خوشبخت باشید عزیزم🤎🧸

مرسی عزیزم