2777
2789

نمیدونم چرا خونه خودمون اون حس و انرژی مثبتی که میخوام رو نمیده بهم 

از یه طرفم عذاب وجدان دارم که خانوادم انقدر برای آسایش من زحمت میکشن ولی من این چند روزه یه جای دیگه آرامش داشتم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان خالت و بچه هاس میگن اوفیش بلاخره رفت

خاله م تنها زندگی میکنه

خودشم میاد خونه مون دو هفته دو هفته میمونه

منم تنها اومدم یه هفته ست اینجام 

خودشم همیشه بهم زنگ میزنه میگه بیا پیشم الانم میگه نرو 

چون اونجا فعلا مهمونی

اگه چندروز بیشتر بمونی میبینی که خونه خودتون بهتره

توی ثانیه به ثانیه های زندگیم خدا رو  با تمامه وجودم حس کردم...وازش ممنونم که توی فراز و نشیبهای زندگیم همیشه یارو یاورم بوده...ازش ممنونم که حبِ ائمه رو توی دلم قرار داده...خداجونم ازت متشکرم که منِ بنده ی ناچیزت رو با وجودِ تمامِ گناهاش تنها نگذاشتی ...من همیشه به تو محتاجم لحظه ایی و آنی مرا به حاله خودم وا مگذار❤❤❤🙏🙏🙏

وااای منم تو جنگ ۹ روز با همسرم و پدر ومادرش خونه‌ی داییم بودیم، خیلی خوش گذشت 🥲

حال من، حال اون آدم زخمیه      که خودش دیده زخمش چقد کاریه، اما جایی نمیره      خوش نشسته بمیره...
برای منم پیش میادچون فضای جدی و کنار ادمای جدیدی ولی دو روز بشه سه روز پشیمون میشی هعی دلت میخاد بری ...

یه هفته ست اینجام 

کلا کنار خانوادم حس خوبی ندارم چون من توی خونه همه ش میبینم چقدر پدرمادرم دنبال کار و پیشرفت خودشونن میان خونه میخوابن تا ساعت ۶ عصر از اونورم ساعت ۱۰ شب باز میرن میخوابن که صبح سرحال باشن

خالم ولی کنارمه تا ۲ ۳ صبح میشینیم با هم چای میخوریم صبح پامیشم خونه ش پرده ها کشیده چایی دم کرده و … 

من تو خونه به اندازه ی یه عضو خانواده کار میکنم اما هیچی بر وفق مرادم نیست مهمون میاد من نباید نظر بدم مهمونی میریم باید برم و …

من یه شب خونه خالم موندم وای انقدر ارامش داشتم خواب دیدم پرواز میکنم

من اینجا خیلییی ارامش دارم 

یه هفته ست هرروز هم درس میخونم هم زبان میخونم هم ورزش میکنم هم شادم تمرکز دارم 

خونه خودمون همه ش تو تخت دراز کشیدم