2777
2789
عنوان

خدا چه نیازی داشته که ما رو خلق کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 393 بازدید | 56 پست
خدا از خودش به روح ما دمیده میگه من از رگ گردن به شما نزدیک ترم ولی من یادمون رفته کی هستیم 🙂 بخاطر ...

مرسی عزیزم 💚💚

𝓔𝓿𝓮𝓻𝔂𝓽𝓱𝓲𝓷𝓰 𝓲𝓼 𝓸𝓷𝓵𝔂 𝓪𝓷 𝓲𝓵𝓵𝓾𝓼𝓲𝓸𝓷

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اتفاقات زیادی رخ داده، از کجا بگم؟ از بیگ بنگ؟ یا ایجاد عناصر؟یا کنار هم قرار گرفتن البفای حیات روی ...

ببین اینکه رفتی 4 تا کلیپ تو یوتیوب دیدی و دوتا متن خوندی جهته بالا بردن اطلاعات عمومی دلیل نمیشه وجوده خدارو انکار کنی شما ب شک افتادی وگرنه عقل سالم وجوده خدارو انکار نمیکنه 

شما عزیزت خدای نکرده سرطان بگیره و بدونی چندروز دیگه فوت میشه یا خودت یهویی صب پاشی ببینی فلج شدی میخوای با چهارتا مقاله تو ناامیدی خودت غرق شی و بگی من براثر ذرات و بینگ بنگ وجود اومدم پس دعایی نکنم و صبر کنم ک بمیرم یا عزیزم از دستم بره چون ما خود ب خود بوجود اومدیم؟ 

انقدر الکل خورده بود که نمیتونست رو پاهاش وایسه ، سوارش کردم گوشیشو در آورد دیدم داره یه چیزایی تایپ میکنه ، حالش بد شد ماشینو نگه داشتم وقتی داشت پیاده میشد گوشیش افتاد ، برداشتم دیدم برا یکی نوشته: " بی تو غرق شدم تو دنیایی که ازش بیزار بودم "تازه اونجا بود که فهمیدم آدما چرا بد میشن💔🙂

برهان نظم ارسطو هست،میگه که: در جهان نظم وجود دارد ، هر نظمی ناظمی دارد، پس جهان ناظمی (خدا) دارد

پس بازم شک داری؟؟ 

انقدر الکل خورده بود که نمیتونست رو پاهاش وایسه ، سوارش کردم گوشیشو در آورد دیدم داره یه چیزایی تایپ میکنه ، حالش بد شد ماشینو نگه داشتم وقتی داشت پیاده میشد گوشیش افتاد ، برداشتم دیدم برا یکی نوشته: " بی تو غرق شدم تو دنیایی که ازش بیزار بودم "تازه اونجا بود که فهمیدم آدما چرا بد میشن💔🙂

یه سری اتفاق افتاده، یه سری عوامل طی میلیاردها سال دست به دست هم دادن و حیات شکل گرفت. که ما هم تو ا ...

به نگاه ساده به اطرافتون بندازین

آیا چیزی میبینین که بی هدف و بی برنامه ایجاد شده باشه؟

گوشی توی دستتون

لباس تنتون

حتی نخی که توی دوخت لباستون به کار رفته

هر کدومش برای هدف خاصی و طی فرآیندهای طولانی با پشت سر گذاشتن ساز و کارهای مختلف ایجاد شدن

چطور ممکنه جهانی با این نظم دقیق و انسانی با این سطح از پیچیدگی بدون خالق و بدون برنامه شکل گرفته باشه!

میدونی اگر شنونده غیبت باشیم هفتاد برابر غیبت کننده گناه کردیم؟!! آره وحشتناکه!! دلیل بیشتر بودن گناه شنونده اینه که به غیبت کننده این جرات رو میده که بازم کارشو تکرار کنه. بیا از همین الان تلاش کنیم اجازه ندیم جایی که حضور داریم این گناه بزرگ اتفاق بیفته.  اولین قدم در برابر غیبت اینه که اصلا اجازه ندیم غیبت صورت بگیره، دوم اینکه اگر اتفاق افتاد ردّ غیبت کنیم،  یعنی از کسی که غیبتش شده دفاع کنیم. حدیث از پیامبر (ص) هست که گفتند کسی که بر برادر مسلمانش منت بگذارد و در برابر غیبتی که از او در مجلسی شنیده دفاع کند خداوند هزار در از شر و بدی را از او در دنیا و آخرت باز می گرداند و اگر دفاع نکند در حالی که قادر بر دفاع است هفتاد برابر گناه غیبت کننده بر او است. حالا سوال پیش میاد که چجوری دفاع کنیم؟ اگر از ویژگیهای ظاهری اون شخص غیبت شد که مثلا چهره ش فلانه ، بگیم اینا که عیب نیست ،عیب اینه که انسان از انسانیت به دور باشه یا گرفتار گناه باشه. اگه از خصوصیات اخلاقی اون شخص غیبت شد که مثلا حسوده یا خسیسه، اینجا سعی کنیم این ویژگی اون شخص رو توجیه کنیم و مثلا بگیم  اینطور نبوده و شاید منظورش این نبوده و صحبتایی مثل این رو بگیم و اگر اون خصیصه قابل توجیه نبود بگیم به هر حال هر آدمی گرفتار خطا میشه، کیه که خطا نداشته باشه ! یا این احتمال رو مطرح کنیم شاید به طور غیرعمد اون رفتار نادرست ازش سر زده. و اگر دفاع مقدور نبود بحث رو عوض کنیم و یا محل و مجلس غیبت رو ترک کنیم، و اگر ترک محل مقدور نبود باید به شکلی مثل بی اعتنایی یا تغییر رفتار نسبت به غیبت کننده نارضایتی خودمون رو نسبت به این عمل نشون بدیم. امام علی (ع) در این زمینه میفرمایند؛ پایینترین حد نهی از منکر و انکار عمل اهل گناه این است که با چهره ای در هم کشیده و ناراضی از عمل آنها با آنها برخورد کرد. و در آخر برای کسی که غیبتشو شنیدیم صلوات بفرستیم یا آیةالکرسی بخونیم یا واسش دعا و استغفار بگیم یا به نیابتش صدقه بدیم...اینجوری حداقل سعی خودمون رو کردیم قدم خیری برای اون شخص برداریم و در حد توان برای گناهی که ناخواسته درگیرش شدیم کاری رو به عنوان جبران انجام داده باشیم...
ببین اینکه رفتی 4 تا کلیپ تو یوتیوب دیدی و دوتا متن خوندی جهته بالا بردن اطلاعات عمومی دلیل نمیشه وج ...

اولا خدارو نه کسی میتونه ثابت کنه نه رد. در مورد اون صحبت نکردم.

ولی ما هر چی داریم از علمه. از لباسی که تنمونه تا اینترنت و ملشین و ... . و متاسفانه همیشه تمایل داریم چیزای ماورائی رو قبول کنیم

ولی علم حقیقت رو میگه، علم شجاعه، و میگن که من ناقصم.

من فعلا تا اینجا جلو رفتم ولی در حال پیشرفتم.

بهرحال ذات انسان جوریه که دوست داره به چیزای ماورائی اعتقاد داشته باشه و این بد نیست. فکر کنین به مادری که فرزندش رو از دست داده بگین دنیای دیگه‌ای هست و میتونه بچه‌ش و ببینه.

قطعا آروم میشه. به آرامش آدم میتونه کمک کنه چنین باورهایی

اولا خدارو نه کسی میتونه ثابت کنه نه رد. در مورد اون صحبت نکردم.ولی ما هر چی داریم از علمه. از لباسی ...

این جواب سوالم نبود وقتی در حال مرگ باشی خودت یا عزیزت میری تحقیق کنی ک چیکار کنی؟؟ منظورم اینه همیشه هرچی میخونی و میبینی باور نکن ماورایی نیس بحث خدا چیزیه ک ذاتا باید تو قلبت باشه و منطقشو داشته باشی 

خب اصلا چرا «ذاااات» اینجوریه؟من هرچی میکشم از دست «ذات» هست.. ذات انسان هم پرسشگر و کنجکاوه..😐😅

ذات رو دیگه نمیشه بیرون از خودش توجیه کرد

برای هر پدیده‌ای در جهان میتونیم بگیم به خاطر چیزی دیگه هست،

اما ذات خدا چون بینهایت و غیرمخلوقه علتش بیرون از خودش نیست که بپرسیم خب اینو کی اینجوری کرد؟

ذات خدا همینه که هست

واجب‌الوجود

اینکه ذات خدا فیاضه، این همون حقیقت وجودشه

همونطور که نمیتونی بپرسی چرا ۲×۲ همیشه ۴ میشه یا چرا دایره گرده 

این ذات پرسشگر اتفاقا موهبت خداست

چون تو رو به حرکت و جستجو وادار میکنه

با هر پرسش وارد مرحله جدیدی میشی و اینجوری قدم به قدم به خدا نزدیکتر میشی

میدونی اگر شنونده غیبت باشیم هفتاد برابر غیبت کننده گناه کردیم؟!! آره وحشتناکه!! دلیل بیشتر بودن گناه شنونده اینه که به غیبت کننده این جرات رو میده که بازم کارشو تکرار کنه. بیا از همین الان تلاش کنیم اجازه ندیم جایی که حضور داریم این گناه بزرگ اتفاق بیفته.  اولین قدم در برابر غیبت اینه که اصلا اجازه ندیم غیبت صورت بگیره، دوم اینکه اگر اتفاق افتاد ردّ غیبت کنیم،  یعنی از کسی که غیبتش شده دفاع کنیم. حدیث از پیامبر (ص) هست که گفتند کسی که بر برادر مسلمانش منت بگذارد و در برابر غیبتی که از او در مجلسی شنیده دفاع کند خداوند هزار در از شر و بدی را از او در دنیا و آخرت باز می گرداند و اگر دفاع نکند در حالی که قادر بر دفاع است هفتاد برابر گناه غیبت کننده بر او است. حالا سوال پیش میاد که چجوری دفاع کنیم؟ اگر از ویژگیهای ظاهری اون شخص غیبت شد که مثلا چهره ش فلانه ، بگیم اینا که عیب نیست ،عیب اینه که انسان از انسانیت به دور باشه یا گرفتار گناه باشه. اگه از خصوصیات اخلاقی اون شخص غیبت شد که مثلا حسوده یا خسیسه، اینجا سعی کنیم این ویژگی اون شخص رو توجیه کنیم و مثلا بگیم  اینطور نبوده و شاید منظورش این نبوده و صحبتایی مثل این رو بگیم و اگر اون خصیصه قابل توجیه نبود بگیم به هر حال هر آدمی گرفتار خطا میشه، کیه که خطا نداشته باشه ! یا این احتمال رو مطرح کنیم شاید به طور غیرعمد اون رفتار نادرست ازش سر زده. و اگر دفاع مقدور نبود بحث رو عوض کنیم و یا محل و مجلس غیبت رو ترک کنیم، و اگر ترک محل مقدور نبود باید به شکلی مثل بی اعتنایی یا تغییر رفتار نسبت به غیبت کننده نارضایتی خودمون رو نسبت به این عمل نشون بدیم. امام علی (ع) در این زمینه میفرمایند؛ پایینترین حد نهی از منکر و انکار عمل اهل گناه این است که با چهره ای در هم کشیده و ناراضی از عمل آنها با آنها برخورد کرد. و در آخر برای کسی که غیبتشو شنیدیم صلوات بفرستیم یا آیةالکرسی بخونیم یا واسش دعا و استغفار بگیم یا به نیابتش صدقه بدیم...اینجوری حداقل سعی خودمون رو کردیم قدم خیری برای اون شخص برداریم و در حد توان برای گناهی که ناخواسته درگیرش شدیم کاری رو به عنوان جبران انجام داده باشیم...
چرا عقل ما رو اینجوری افریده که سوال برامون پیش بیاد ولی نتونیم جوابشو بفممیم

نباید در چگونگی ذات خدا زیاد فکرکنیم چون انسان را گمراه میکنه عقل ما ذات خدا رو نمیتونه درک کنه پس ما وظیفه مونو انجام میدیم کاری نداریم به بقیش

نباید در چگونگی ذات خدا زیاد فکرکنیم چون انسان را گمراه میکنه عقل ما ذات خدا رو نمیتونه درک کنه پس م ...

چرا درک ما عقل ما نمیکشه؟!😔

𝓔𝓿𝓮𝓻𝔂𝓽𝓱𝓲𝓷𝓰 𝓲𝓼 𝓸𝓷𝓵𝔂 𝓪𝓷 𝓲𝓵𝓵𝓾𝓼𝓲𝓸𝓷

چرا درک ما عقل ما نمیکشه؟!😔

چون ما بنده ی خداییم و ناقصیم  حتی چشممون نمیتونه خدارو ببینه چون خداوند فرق میکنه واین چشم و عقل و ... زوال پذیرند ولی خداوند همیشه پرقدرت هست پس ما کجا و درک صفات خدا کجا