2777
2789

چی باید بهش گف

ولی باباش مهریه رو قبول داره 

نظر منم پرسید 

منم گفتم یه خونه به نامم بزن با تمام حقوقم و یه تعداد معقولی هم مهر میکنیم .

بعد میگه اگه اول زندگی نداشته باشم خونه بخرم چی 

گفتم تو منطقه ما خونه ۴ تومنه یه آپارتمان که میشه خرید ، بعد باباشم یه زمین داره که حدودا همین قیمتاس ینی میتونه بخره

خب اول زندگی یه تعداد سکه مهر میکنیم ولی خونه به اسم زدن و اینا بعدا تو زندگی 

خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره ❤❤❤❤                   تو راهی دارم ،😍                          

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این پسرها برای خودشون که میشه هیچی رو قبول ندارن. بدون هیچی لطفا زنش نشو. اصلا توی رودربایستی نمون

نبابا چه رودربایستی 

اینکارو نکنم تو زندگیم سختی میکشم 

اونم میتونه زن نگیره خب پول نداره و مهربه هم قبول نداره

امیدوارم با ادمی زندگی کنی که اخلاقش واست مهم باشه که بتونی یک عمر باهاش زندگی کنی

نه از الان که نرفتید زیر یه سقف بیاید بشینین راجب این فکر کنین که یروز اگه از هم جدا شیم چقد ازت مهریه و فلانو اینا بگیرمو خونه ازت بنامم کنی، در آرامش زندکی کنین هیچی مهم تر از اینا واستون نباشه