2777
2789
عنوان

خانمای عزیز دل بیان یک دقیقه

474 بازدید | 31 پست

من سه تا بی بی چکم مثبت شده آز دادم فردا میاد جوابش ینی امیدوارباشم دیگهیا ممکنه خبری نباشه درضمن ۵روز تاخیر دارم

سلامتی همه نی نی های توراه صلوات 
تیکر بارداریو موقت زدم😍

تیکرت که نیمده , انشاالله بارداری , بهشون میگفتی جوابش رو زود میخوام که برات اورژانسی آماده کنن

تیکر کاهش وزن تا شب یلدا 😍😍😍💪💪💪     گروه آبی : وزن شروع 75 , وزن فعلی 65 , وزن هدف 50

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

احتمال خیلی زیاد بارداری. مبارک باشه. خدا این حس خوب رو به همه منتظرا بده انشالله

اسیر ناتوان منم؛امیر مهربان تویی   بکن هرآنچه می کنی رضای من رضای تو     خدایا شکرت                                                                                                                                                                                      
تیکر بارداریو موقت زدم😍

ن شااااااااالله

سهلابفضلک یاعزیز* واسه ظهوروسلامتی امام زمان صلوات ...اللهم صلی علی  موسی بن جعفر  ولی امرک الْحَمْدُ لِلَّهِ عَلَى کُلِّ نِعْمَةٍ وَ أَسْأَلُ اللَّهَ مِنْ کُلِّ خَیْرٍ وَ أَعُوذُ بِاللَّهِ مِنْ کُلِّ شَرٍّ وَ أَسْتَغْفِرُ اللَّهَ مِنْ کُلِّ ذَنْب‏

مبارکه مثبته ‌... امکان نداره الکی دوخط بشه ممکنه ی خط بشه و باردار باشی ولی امکان نداره دو خط بشه و باردار نباشی...خدا حفظش کنه ان شاالله ۹ماه دیگه بغلش کنی صحیح و سلامت😍💕

تیکرت که نیمده , انشاالله بارداری , بهشون میگفتی جوابش رو زود میخوام که برات اورژانسی آماده کنن

ای خواهرجان استان سیستان همچین امکاناتی نداره من نظامی شوهرم اینجام

مبارکه مثبته ‌... امکان نداره الکی دوخط بشه ممکنه ی خط بشه و باردار باشی ولی امکان نداره دو خط ...

قوربونت ممنون از امیدواریت‌چون تایپیکا میخونی که اشتباه شده بعضیا میترسی

تست بارداری زدی بارداری دیگه وقتی مثبت شدمنم هرسه بارداریم تست زدم تاسه ماهم ازمایش ندادم 

من بعد یکسال وهفت ماهه اونم اولی بخاطر همین استرس دارم