2777
2789

دوستم یکسره پروفایل عاشقانه میزاره از اون طرف یکسره شماره برام میفرسته میگه تو گوشی شوهرم شماره دیدم  زنگ بزن ببین زن یا مرد یکی دوبار زدم مرد بود از این ب بعد بدون زنگ زدن الکی میگم مرد بود والاگفتم این داره یکسره پروفایل عاشقانه میزاره اگر زن هم بود بهش نمیگفتم حیف زندگیت خراب بشه  هرچند شوهرش یکبار اشتباه ب خودم زنگ زده بود داشت نخ میداد من خودم معرفی کردم جا خورد خداحافظی کرد ولی هرگز ب دوستم نگفتم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من احساس میکنم خود دوستت هم یچیزایی فهمیده وگرنه دلیلی نداره هعی شماره ناشناسارو چک کنه یا بخواد خیلی عشقشونو تو سوشال مدیا نشون بده در نهایت ببخشیدا ولی بنظرم خود دوستت هم شاخکاش تیز شده یا فهمیده شوهرش لغزشیه داره پیشگیری میکنه

اتفاقاً خیلی خوبه چه مرد و چه زن متاهل هم پروفایل و هم بیو هم هایلایت و پست داشته باشند که نشون بده در رابطه است 

بعضی پیج ها رو می بینم هیچ اثری از زن طرف نیست !  این مرد به راحتی می‌تونه وارد روابط با دختران مجرد بشه  و همینطور برای زن 

در دنیای واقعی هم هر دو باید همیشه ی حلقه که نشون بده در رابطه  هستند

حتی ماشین مرد باید که وارد بشی از جاکلید گرفته تا ...  نشون بده یکی زنی با این آقا به جز خواهر و مادر   که معشوقه باشه هست 

خیلی خوبه یک زن به وجود خودش احترام بذاره اگر در زندگی مرد هستی باید در تمام فعالیت های اجتماعی اون مرد اثری از تو باشه 

ی آلوی شیرینم😍🎀 تلاش میکنم یکی از بهترین آلو های دنیا بمونم🥰😍❣️