دوستم یکسره پروفایل عاشقانه میزاره از اون طرف یکسره شماره برام میفرسته میگه تو گوشی شوهرم شماره دیدم زنگ بزن ببین زن یا مرد یکی دوبار زدم مرد بود از این ب بعد بدون زنگ زدن الکی میگم مرد بود والاگفتم این داره یکسره پروفایل عاشقانه میزاره اگر زن هم بود بهش نمیگفتم حیف زندگیت خراب بشه هرچند شوهرش یکبار اشتباه ب خودم زنگ زده بود داشت نخ میداد من خودم معرفی کردم جا خورد خداحافظی کرد ولی هرگز ب دوستم نگفتم
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
برو تاپیکی ک زدی دوباره بخون خود شما نوشتی نظرتون درباره کسایی ک پروفایل عاشقانه میزارن بعدشم تاپیک ...
ادامه شو که خوندی گفتم چون پروفایل عاشقانه میزارن معنی دوست داشتن میده پس من نگم بهش شوهرش داره خیانت مکنه ما این جا نظر میپرسیم لطفانیایید بگید ب شماچه ربط نداره وقتی دوستم از من کمک میخواد یعنی بمن ربط داره اون پروفایل معنیش چیه یوقت واقعیت بفهمه زندگیش خراب نشه