2777
2789
عنوان

نظرتون درمورد کسایی که پروفایل عاشقانه میزارن

| مشاهده متن کامل بحث + 203 بازدید | 20 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میخواد دلشو آروم کنه وگرنه از دستش آسوده نیست

بامن خیلی راحت ازش پرسیدم  گفت ی تار موهاشوبادنیا عوض نمکنم با این که میدونست خیانت مکنه منم سعی کردم چیزی هایی که ممتوجه شدم درمورد شوهرش بهش نگم

مگه گفتم کارداره سریع بفاز ب تو ربط نداره برمیداری گفتم بهش نگم اگر عاشقش شوهرشداره خیانت مکنه

برو تاپیکی ک زدی دوباره بخون 

خود شما نوشتی نظرتون درباره کسایی ک پروفایل عاشقانه میزارن 

بعدشم تاپیک میزنی جنبه شنیدن نظر مخالفم داشته باش سریع ب آدم نپر

برو تاپیکی ک زدی دوباره بخون خود شما نوشتی نظرتون درباره کسایی ک پروفایل عاشقانه میزارن بعدشم تاپیک ...

ادامه شو که خوندی گفتم چون پروفایل عاشقانه میزارن معنی دوست داشتن میده پس من نگم بهش شوهرش داره خیانت مکنه  ما این جا نظر میپرسیم لطفانیایید بگید ب شماچه  ربط نداره  وقتی دوستم از من کمک میخواد یعنی بمن ربط داره اون پروفایل معنیش چیه  یوقت واقعیت بفهمه زندگیش خراب نشه