2777
2789
عنوان

اگه برگردی به عقب عروسی میگیری یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 390 بازدید | 29 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

آره بازم عروسی میگیرم ولی دیگه تو هوای سرد نه گرم

بار خدایا! با یاری تو، تو را ثنا میگویم به خاطر آنچه به وسیله آن موفق به ثناگویی تو شدم و به اندازه نیت فاسد و یقین ضعیفم علیه خودم و به آنچه که تو سزاوارش هستی اقرار میکنم:بارالها، تو خوب معبود و خوب پروردگاری هستی و من بد پرورش یافته ای هستم!تو خوب مولایی هستی و من بد بنده ای!تو خوب مالکی هستی و من بد مملوکی!چه بسیار گناهی که مرتکب شدم و تو عفو نمودی و چه بسیار جرم هایی که از من سر زد و تو از آن گذشتی!چه بسیار خطاها کردم، ولی مرا مؤاخذه نکردی و چه بسیار بدی ها که عمداً مرتکب شدم و تو از آن درگذشتی!و چه بسیار لغزش ها که از من سر زد و از آن چشم پوشی نمودی، و مرا بر غفلتم مؤاخذه نکردی!اینک این منم که به خود ظلم کرده ام و به گناهم اقرار و به خطاهایم اعتراف دارم. پس ای آمرزنده گناهان! از تو میخواهم که گناهانم را ببخشی و از لغزش هایم درگذری، پس به نیکی اجابت کن که تو سزاوار اجابت و اهل تقوا و آمرزشی!)

والا راستش طرف ما زیاد هزینه نمیدن که پولش در بیاد. 

از طرفی شوهرم تمام مخارج با خودش بود و چون تازه شاغل شده بود  موقع عروسیمون و ما یکسال عقد بودیم نمیتونستم صبر کنم تا شرایط اوکی بشه 

من ی دورهمی ساده گرفتم با حدود 70_80 نفر لباس عروس  پوشیدم و فیلم‌ هم گرفتیم و  راضی بودم 💓 

من عروسی گرفتم 

مهمونها زیاد بودن 

چند مدل غذا بود

خودم آرایشگاه نرفتم

خیییلی بهم خوش گذشت 

نشستم غذامو کاااامل خوردم از هر مدلی که دلم خواست تست کردم

حسااابی رقصیدیم 

یه جا هم که خانواده همسرم اصرار کردن آقایون بیان مختلط بشیم خودم و همسرم اجازه ندادیم

ناراحت شدن 

اما مهم خودم بودم که دلم میخواست بهم خوش بگذره 

در کل خییلی بهم خوش گذشت 

مرنجان دلم را کاین مرغ وحشی ز بامی که برخاست مشکل نشیند..

من چندماه پیش عروسی گرفتم و واقعا راضی بودم فقط قهوه بخورید من زیاد ب قهوه عادت ندارم ولی بازم دوتا قهوه خوردم یکی صبح یکیم عصر ک میخواستیم بریم تو تالار که واااقعااا تاثیرگذار بود الان ک فیلمای عروسیمو میبینم هنگم ک چرا انقد پرانرژی بودم ا صبح ساعت ۷ تا شب ساعت ۲ شب من همممش رقصیدم😬🤣

و مهمترررررین چیز تو عروسیتون دیجی خوبه سر دیجی هزینه کنید ما چون پول تالار رو نقدی پرداخت کردیم بهمون دیجی زنانه رایگان دادن ک بدترررین دیجی بود اخرش خودمون اهنگامونو دادیم گفتیم اینارو بزار و دیجی هم ناراحت شد😐ولی برای دیجی قسمت مردونه هزینه کردیم و واقعا خیلی خوب بود

و نور پردازی هم داشته باشید من نمیخواستم نورپردازی هزینه زیادی بشه ولی شوهرم چون فیلمبرداره و تجربشو داشت گیر داد ک باید حتما نورپردازی خیلی خوبی داشته باشیم و الانم فیلمامونو میبینم واقعا رقص نور و نورپردازی خیلیییی رو فیلم عروسیتون تاثیر داره

همواره ثروت و آرامش و عشق و شادی به سمت من در جریانست...خدایا هزاران بار شکرت🙏🏻

من زمانی که عروسی ارزون بودمم عروسی دوس نداشتم 

هرچند مجردم:)

اگه یه روز  بخام ازدواج کنم 

عروسی مسافرت میرم هلند یا فرانسه یا روسیه:)

تنهایی؛آدم پوچ می‌گیره، آدم غنی تحویل می‌ده.آدم ضعیف می‌گیره، آدم قوی تحویل می‌ده.ذهن بسته می‌گیره، ذهن باز تحویل می‌ده.آدم سطح می‌گیره، آدم خبره تحویل می‌ده.آدم‌ گم شده می‌گیره، آدم مصمم تحویل می‌ده.تنهایی، یه نوع دستگاه اپدیته. دستگاه آدم سازیه.آدم توی تنهایی راهشو پیدا می‌کنه و ساخته می‌شه.مهم نیست چند سالته، خوبه که تنهاییتو دوست داشته باشی.و اگه از تنهایی فراری هستی یا می‌ترسی. بدون به شدت قراره آسیب ببینی.-دیاکو.