2777
2789

نکات مثبت و منفی عروسیتون بگین😎❤️ برای کسایی که در شرفن

خودم راضی بودم اگه برگردم میگیرم هزینه تالار تقریبا با کادوها در اومد ۲۰۰ تا مهمون داشتیم بیشتر زن و شوهری دعوت کردیم همه بچه ها و تعداد زیاد دعوت نکردیم به خودمم خوش گذش

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من شهریور جشن عقدمه تالار دارم سکتع میکنمشما استرس نداشتی؟ چطور میگی خوش گذشت؟

قبلش خیلییی داشتم که نکنه مشکلی پیش بیاد حرف حدیث دعوا خدای نکرده قبلش کسی چیزیش نشه کنسل بشع دیگه هر روز خودم اروم میکردم صدقه میدادم دعا میکردم دیگه اون روز و وقتی که وارد تالار شدم‌استرسم ریخت استرس نداشتم فقط هوا گرم بود خیلی عرق کردم این موضوع اذیتم کرد

بله صددرصد بازم میگرفتم بعضیا میگن میخورن میرن پشت سر حرف میزنن شما وقتی بخش بیشتر مهمونات از عزیزان ...

ارع بعد همه چی سعی کنه آدم خوب برگزار کنه چرا حرف بزنن میوه خوب شام خوب دیگه حرف سر چی

قبلش خیلییی داشتم که نکنه مشکلی پیش بیاد حرف حدیث دعوا خدای نکرده قبلش کسی چیزیش نشه کنسل بشع دیگه ه ...

وای دقیقا منم همه ی این نگرانی هارو دارم

خب خداروشکر

آخی عزیزم ، یه سوال لباس عروس خیلی سنگین و گرمه؟

دانشجو معلم👩🏻‍🏫 تـو‌ عَمیق‌ تَرین‌ وابَستگیِ‌ مَنـی❤️💍:)️

وای دقیقا منم همه ی این نگرانی هارو دارمخب خداروشکرآخی عزیزم ، یه سوال لباس عروس خیلی سنگین و گرمه؟

نه برا من خیلی کار شده بود و پف دار بعد شمالم بود عروسیم انقد گرم و رطوبتی و شرجی بوددددد اون روز سر این عرق کردم شاید اگه برگردم به عقب لباس ساده تر میگرفتم😂

نه برا من خیلی کار شده بود و پف دار بعد شمالم بود عروسیم انقد گرم و رطوبتی و شرجی بوددددد اون روز سر ...

منم عاشق پف دارم🥲😂 شوهرم مسخرم میکنه میگه یه چی برندار ماشین جا نشی مجبور شم با وانت بیام دنبالت🤣

دانشجو معلم👩🏻‍🏫 تـو‌ عَمیق‌ تَرین‌ وابَستگیِ‌ مَنـی❤️💍:)️