2777
2789

دختر من البته ۸ سالشه ۱۰ شب می‌خوابه تا هشت صبح از ۴ سالگی بیدارش نکردم هیچوقت دسشویی داشته باشه خودش پامیشه میره

فقط 12 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

لایک نکن جون مادرت 😑😐

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بله بیدارش می کنم بردمش دکتر چون نمیبردم جاش رو خیس می کرد حجم مثانش کوچیکه و دکتر گفت باید تا هشت سالگی یک یا دوبار ببرمش پسر بزرگم‌این مشکل رو از یه سالگی نداشت اما کوچیکه رو حتما باید ببرم نگران نباش این موضوع مخصوصا تو پسر بچه ها شایع هست و اصلا مهم نیست درست میشه 

بله بیدارش می کنم بردمش دکتر چون نمیبردم جاش رو خیس می کرد حجم مثانش کوچیکه و دکتر گفت باید تا هشت س ...

اصلا سابقه نداشت جاشو خیس کنه بعد مدتها اون شب این اتفاق افتاد منم انگار ترس دارم دوباره تکرار بشه بیچاره الان با چه مکافاتی بیدار شد .... نمی‌دونم آیا ریسک کنم دوباره و بیدارشنکنم 

اصلا سابقه نداشت جاشو خیس کنه بعد مدتها اون شب این اتفاق افتاد منم انگار ترس دارم دوباره تکرار بشه ب ...

خب پس اگ. سابقه نداشته شاید خوراکی خاصی مثل هندوانه خورده بوده یا آخر شب آب زیاد خورده