2777
2789

باشوهرم عوصیم دعوام شد شب  بهم حمله کرد کتکم زد با مشت زد تو گیجگاهم از شب حالت تهوع دارم دردش باعث شده نتونم فکمم تکون بدم به کتفمم مشت زد با لگد زد پهلوم😢😢😢😢

وای چرا زدت اخه؟؟😔

دم عیدی عیدی داده؟؟؟😟😟

دختررویاها نگو بلا بگو 😼_خوشگله خوشگلا بگو 😺_موی بلند 😸 فِیس قشنگ😻_ابرو کمون 😎_چشمون درشت 😀دامن کوتاه آخ آخ آخ 😍😘 نه فرفری نه موی لخت ،فقط موهای موج دار دختررویاها خوچله 👱😇😄   👑 آی ام آفرودیت محلتون 👑😹😻😻   و همچنان زندگی یعنی 💄افرودیت _افرودیت یعنی زندگی 💄،این دو کلمه در هم تنیده اند 👠   😍   من یعنی لباس های تور توریه کوتاه ب رنگ های قرمز و سفید و صورتی جییییغ😍😍👄 یعنی ی کیف جیگولی پر ازماتیک های خوشرنگ💄👒یعنی لاک های خوش رنگ و مخملی 💅💞                                                    آی اَم خودمو خیلییییییییییییی دوووووووس آی لاو یو خودم .👒💍ابراز علاقه مردان دهه پنجاهی به معشوقشون :شده ام بُت پرسته تو قسم به چشمون مَست تو😚. ابراز علاقه مردان دهه شصتی به معشوقشون:دنیا دیگه مثل تو نداره نداره و نه میتونه بیاره😍.ابراز علاقه مردان دهه هفتادی به معشوقشون: دوسِت دارم کصافط ،لعنت به اون قیافت 😐 ابراز علاقه مردان دهه هشتادی به رِلِشون😂: بووووووووووووق 🤕..هنوز از گودزیلاهای دهه نودی اطلاعاتی در دست  ندارم😳  شعاره من :هستی باش نباشی هستن_تازه بودی ام بودن 😂😂    درضمن به کسی مربوط نه بوداهه که من بااقایون تبادل نظر میکنم 😁😊  بخودم مربوط بوداهه. همه چیزو جنسیتی نکنین_مریض شدم دیگه از دستتون.😐            درمورد زندگی شخصیمم نپرسین اگه بخوام خودم تاپیک میزنم میگم .دیگه توبه کردم.فکرم نکنین که شما همه مریم مقدسین و من جنیفر لوپز😁 این و خدا داندو بس 😊😍 اره من   حیا رو  خوردم ابرو رو هم تُف کردم رو صورت دشمنام 😬😏  دخترای شوخ وقتی جدی میشن یعنی واویلاست😂من همون آدم خیلییی خوبی ام ک هیچکس نمیتونه تصور کنه  ک چقدررربدم👱 آی اَم بی اعصابه مهربون.بستگی داره تو کدومشو انتخاب کنی 😏😁هر کی به امضام گیر بده یعنی فضوله 😂😂😹😹✋

دوسته عزیزم

تاپیک هاتونو قبلا نخوندم

ولی

چرا اجازه میدید

انقدددد تو عصبانیت پیش برید

ک ب این نقطه ای ک نباید 

ختم شه ؟!

بالاخره از قدیم میگن

یکی منه

یکی  نیم من 

واسه این وقتاست دیگه

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه خبره دم عیدی ؟؟؟

تاپیکها یکی درمیون کتک کاری و دعواست

اگه سر پول و خرید عیده که واقعا اشتباهه

اگر هم دلیل دیگه ای داره که 

اینهمه مدت تحمل کردید 

این چندروز قبل عید و عید رو هم تحمل کنید

یا کلا یکسره کنید و تموم بشه

این که وضع زندگی نیست

گران باش !!!!! بگذار بهایت را بپردازند .... آدمها چیزهای مفت را مفت از دست میدهند

نمیدونم چقدر جون دارفد

چقدر توان دارید که یکسره دارید کتک میخورید

اصلا منظورم شخص استارتر نیستا

کلی میگم

بابا یه زن مگه چقدر تحمل داره که شبانه روز یا کتک بخوره یا فحش بشنوه

مگه چقدر قراره عممر کنیم که نصفش رو هم با این وضع بگذرونیم

گران باش !!!!! بگذار بهایت را بپردازند .... آدمها چیزهای مفت را مفت از دست میدهند

ما کلا با هم نزدیک 1ساله مشکل داریم بجایی اینکه حل بشه بدتر میشه

هر دو تاون با خانواده طرف مقابل قطع رابطه ایم دیروز عصر پسرمو برد خونه مادرش  برگشت کلی فش به بچه داد پسرم اونجا یکم شلوغی کرد و حرف بد زده مادرشم بهش گفته این از بچته اینم اوند کلی فش نثار بچه کرد کتکش زد منم گفتم چرا کتک میزدی اینابچس نمیفهمه داگفتم مادرت پرت کرد خودم بس نبودم الان افتادن به جون بچم که از چشمت بندازن دا اینارو گفتم بخاطر مادرش اوند از گلوی من گرف پرتم کرد رو مبل تا من پاشم با مشت زد از گیجگاهم بعدش از کتفم و پهلو بعد با لگد از شکمم😢😢

من الان نزدیک 2هفته هست خونریزی دارم بعد پریودم اینطور شدم از لس از بدنم خون رفته دا حال ندارم صبح گفتم دکتر امروز اینجاس پول بده برم دکتر دیگه از شنبه دکترها نیستن گفت نمیدم منم گفتم من خونریزی شدید دارم چیکار کنم گفت من پول دست تو نمیدم گفتم خودت بیا گفت نمیام

دوسته عزیزم تاپیک هاتونو قبلا نخوندم ولی چرا اجازه میدید انقدددد تو عصبانیت پیش برید ک ب این ...

دیگه از این حرفا گذشته فعلا از نیم من گذشته که 1ساله بخاطر پسرم نفسم حاضرم کتک بخورم دم نزنم

باور نميكنم

کاربر عزیز اگه ناراحت میشی رپلایت کنم رپلای دونتو ببند....  یا یه گوشه تو امضات بنویس رپلای نکنین 😵😵😵.   فک میکنی خیلی شاخی رپلایت میکنی بعد میگی باشما نبودم         نخیر نظر دادی باید جواب بشنوی دیر اومدی نخوا زود بری😵شاید برا همین کاراته که اینجایی
نمیدونم چقدر جون دارفد چقدر توان دارید که یکسره دارید کتک میخورید اصلا منظورم شخص استارتر نیستا ک ...

غلط میکنه منو کتک بزنه هر روز اگه بزنه منم میزنم ولی چون پسرم  داش میدید من هیچ کار نکرد پسرمم فکر کرد داریم کشتی میکیریم و بخاطر ابروم و همسایه ها من از خودم دفاع نکردم