2777
2789
حق دارید اما امادگی پذیرفتن و دیدن واکنش های اون ها رو دارید ؟اگه احساس میکنید یه ذره سبک میشید اینک ...

خیلی حرف رو دلم مونده ب ی نفرشون بگمحداقل شاید آروم شدم .

هر "پرهیزکاری" گذشته ای دارد وهر "گناه کاری" آینده ای! پس قضاوت نکن.میدانم اگر:قضاوت نادرستی در مورد کسی بکنم،دنیا تمام تلاشش را میکند تا مرا در شرایط او قرار دهد...تا به من ثابت کند.در تاریکی همه ی ما شبیه یکدیگریم.محتاط باشیم، در "سرزنش "و"قضاوت کردن" دیگران وقتی؛نه از " دیروز او" خبر داریم، نه از "فردای خودمان"🌼🤍

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

الان فرض کن رفتی گفتی آمادکی داری حرفها و رفتارهای تلخ داشته باشن باهات؟

یه هو دراومد داییت گفت به من ربطی نداره واقعا هم ربط نداره داییت زندگی خودش رو اداره کنه شاهکار کرده توی این اوضاع بیکار نیس که

یا اومد از بدی های خانواده پدرت گفت و توپید بهت

یا اومد گفت خودت چرا خبری از مادرت نکرفتی مریص بود و فلان شده و....

بهترین و عالیترین حالتش اینه گوش میده به حرفات و میگه حق داری

خب که چی

فقط میخوام بدونن ببخشید که چقد گاون ما فراموش نکردیم ی تیکه سنگین بگو ب هش بگم

اخه عزیزم دایی هات چیکاره ان این وسط؟

وقتی مادر خودت زیاد پیگیرت نبوده از برادراش چه توقعی داری!

تو اون کوه بلندی که سر تا پا غروره 🏔️                                           کشیده سر به خورشید غریب و بی عبوره❤️

اونا اگه براشون مهم بود تا حالا دنبالت مب اومدنولشون کن به فکر اینده خودت باش

من نمیخوام رابطه داشته باشیم 

فقط میخوام خجالتشون بدم 

بگم که بی غیرتن که ی زنگ نزدن

هر "پرهیزکاری" گذشته ای دارد وهر "گناه کاری" آینده ای! پس قضاوت نکن.میدانم اگر:قضاوت نادرستی در مورد کسی بکنم،دنیا تمام تلاشش را میکند تا مرا در شرایط او قرار دهد...تا به من ثابت کند.در تاریکی همه ی ما شبیه یکدیگریم.محتاط باشیم، در "سرزنش "و"قضاوت کردن" دیگران وقتی؛نه از " دیروز او" خبر داریم، نه از "فردای خودمان"🌼🤍
بگو درمورد این سالها این دوری یه عالمه علامت سوال تو ذهنمه دنبال جوابم

بعد باهاش دست بدم یا نه؟

من نمیخوام رابطه داشته باشیم فقط میخوام خجالتشون بدم بگم که بی غیرتن که ی زنگ نزدن

آره الان تو  رفتی گفتی اونا خجالت میکشن

خیلی ساده ای عزیزم

والا امثال من و تو باید قبول کنیم همه خانواده خوب ندارن 

تو حالا خوبه طلاق کرفتن من مادر و دایی هام زندگیمو خراب کردن با اینکه طلاقم نگرفته بود مادرم

مایی که پدر مادر بد داریم از صد تا یتیم بدتریم

تو رو خدا اینقدر نگین چرا انقدر تاپیک تکراری میزنی.من نه نویسنده ام نه مغزم کشش داره هر دفعه یه چیزی بگم فقط مشکلم رو میتونم یه بار بگم🙈👈دختر کوچولوم ۹ سالشه تشنج کرده وقتی ۶ ماهش بود و اون تشنج بدون تب کرد رو نغزش خیلی اثر گذاشته خیلی براش ناراحتم جیگرم خون💔  دعا کنید خوب بشه🍀🍀🍀🍀🍀بعضیا میگن چرا میگی بچه دومتم دختر باشه.دوستان دوست دارم بچه ام دختر باشه چون خودم خواهر ندارم و خانواده هم ندارم زنداداشام خیلی نامهربانن دلم میخواد دخترم یه خواه  دلسوز داشته باشه مثل دوروریام که خواهر دارن غم خوارشون هستن و مثل من بی کس نیستن 

بری به داییت گلگی کنی ،خب مستقیم برو به مادرت بگو ،مادرت درمقابلت مسئوله نه داییت به مادرت بگو خیلی ...

عزیزم اصلا نمیدونم کحاس نه شماره نه آدرس هیچی 

کسی ام چیزی نمیگه 

دیگه ام لازمش ندارم

میترسم بت یه چیزی بگن بسا بدتر بشی

خودمم ترس دارم ولی باید یکبار بشه . خیلی استرس دارم

کاش اص نری بیخیال بری چی بگی اونا ک شعور نداشتن سراغ تو بگیر ت چرا خودتو کوچیک کنی ب یه جایی برس اون ...

همین دیگه خیلی زمان گذسته میخوام برم حسرت بخورن بعدم بگم شما لایق ما نبودین ... 

ولی دلمو خالی کنم نگن خر بود بلانسبت