2777
2789

اول بگم برادر شوهرم خیلی از من کوچیکتره  تازه دانشجو شده خیلی بچه پررو و لوس تشریف داره شوخی باهم زیاد داریم ولی خب گاها بی ادبی هم می‌کنه که جدیش نمی‌گیرم هرچند که اعصابم خورد میشه 

امروز سر اینکه سویچ ماشین مارو برداشته بود تا برونه و مارو جایی برسونه دعوامون شد گفتم اول باید اجازه بگیری بعد این حرف به آقا برخورده بود رفتم سویچ رو ازش بگیرم یکم ماشین رو بیارم جلو بعد بگم باشه تو برون ولی سویچ رو پرت کرد جلوم و بعد هم چرت و پرت بارم کرد منم عصبی شدم گفتم ادب نداری فلان از فامیل همسرمم اونجا بودن خیلی بد شد میگم کاشکی اصلا چیزی نگفته بودم 

بعد تازه مادر شوهرم میگه مگه برا روندن ماشین برادرش باید اجازه بگیره ؟!این خیلی دیگه سنگین اومد برام گفتم پس چی انگار که من بخوام ماشین پدر شوهرم برونم باید اولش اجازه بگیرم ازش یا نه ماشین من و برادرش نداریم که لااقل قبلش باید به من بگه (برادر شوهرم قبلش گفته بود اگر به اجازه باشه باید از برادرم اجازه بگیرم نه تو!)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچوقت با خونواده شوهر زیاد صمیمی نشید هیچوقت

خیلی از من کوچیکتره هی سر به سر آدم میزاره از داداشش که همسرمه هم میترسه هم حساب میبره ولی منو اصلا انگار نه انگار 

کوچیک که بود خیلی دوسم داشت اونقدر محبت میکرد الان بزرگ شده دیوونه شده رسما سر هرچیزی دعوا می‌کنه فقط 

اول باید یکم‌صبوری میکردی پیش اقوام دعوا نمیکردی باسیاست یرخورد میکردی حالاک اینجوری شد و این‌حرفا پیش اومد از الان دیگه سرسنگین باش لطفا شوخی نکن و جدی باش خب مگه میشه اجازه نگرفت چقدر عجیب

خدایی من .خدایی مهربونم مادرمو بهم ببخش..شفاش بده و بزار کنارم بمونه بیشتر از این بیکسم نکن.خدایا التماست میکنم مادرمو شفابده😔🥺
خیلی از من کوچیکتره هی سر به سر آدم میزاره از داداشش که همسرمه هم میترسه هم حساب میبره ولی منو اصلا ...

الان پسرهای این دوره زمون کله شقن ولی درکل با خونواده شوهر صمیمی بودن خوب نیست مهربون باش ولی صمیمی نه

ببین دیگه باهاش حرف نزن انقد باهاشون رسمی شو هیچ جا باهاشون نرو در مورد هیچ موضوعی حرف نزن که اینجوری جوابتون ندن

بعدشم وقتی تو هستی اصلا نذار اون رانندگی کنه خودت بشین پشت فرمون والسلام