2777
2789
عنوان

زبان بلدا زبان بلدا بشتابید

| مشاهده متن کامل بحث + 123 بازدید | 30 پست
سفیر پیدا نکردم تو شهرمونحالا بازم پرس و جو میکنم

اره یجا خوب برو که به مکالمه عم اهمیت بده

من پسر عمه م میرفت آموزشگاه ایران ، خیلی خوب ترجمه میکرد و یاد گرفته بود

ولی فکر میکنم تو کل ایران ، شکوه از همه بهتره

💕🌸☘️🌹

عیبی نداره گلم همش تمرینهمن دارم خودخوان میرم جلوفقط ادامه بده و خجالت نکشبا هوش مصنوعی کلی میتونی ح ...

به نظرت تا دوسال دیگه واسه ازمون استخدامی فول میشم؟

این کاربری دست سه تا رفیق دهه هشتادی گرگانیه😍درباره گرگان سوال داشتید در خدمتم💜💜

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره یجا خوب برو که به مکالمه عم اهمیت بدهمن پسر عمه م میرفت آموزشگاه ایران ، خیلی خوب ترجمه میکرد و ...

خب اینم کلا کلاس مکالمه هست

اما خیلی وقت تلف میکنه نمیدونم بقیه جاها هم همینه یا نه

مثلا شده ما یک ساعت و ربع فقط داشتیم مباحث جلسه قبل و سوال جواب مبپرسیدیم از هم

در حد بیست دیقه هم درس جدید

این کاربری دست سه تا رفیق دهه هشتادی گرگانیه😍درباره گرگان سوال داشتید در خدمتم💜💜

میگم این راهکار درسته؟من چون یادم میره چه سوالی از بچها بپرسم انگلیسیاومدم یه تعداد سوال نوشتم و زیا ...

اینم واسه شروع بد نیس عزیزم

ولی عادت نکن بهش 

تا میتونی لغت یاد بگیر و حفظ کن

ساختار جمله رو که یاد بگیری 

میتونی کلی استفاده کنی 

صبح میشه این شب :)

اینم واسه شروع بد نیس عزیزمولی عادت نکن بهش تا میتونی لغت یاد بگیر و حفظ کنساختار جمله رو که یاد بگی ...

مرسی از راهکارت

گرامر یاد نمیده لعنتی

خب اینم کلا کلاس مکالمه هستاما خیلی وقت تلف میکنه نمیدونم بقیه جاها هم همینه یا نهمثلا شده ما یک ساع ...

ما آموزشگاه مون رو همه چیز تمرکز داشت ولی اینجوری ک میگی مال شما مثل استادای دانشگاه ما ان

یک جمله رو باور کن انقدر تکرار میکنن دیوانه میشی 

که چی واقعا

فیلم زبان اصلی ببین زیر نویس اصلی  هم داشت عیب نداره

کلمات جدید پیدا کن بخون یاد بگیر

واسه لیسینیگ اهنگ انگلیسی گوش کن قطع کن هرچی فهمیدی بنویس بزار دوباره گوش کن قطع کن باز کامل تر بنویس اگه بهتر فهمیدی دفعه سوم گوش کن ، قطع کن واسه خودت هرچی شنیدی توضیح بده

داستان انگلیسی پیدا کن کلمات ناآشنا رو خط بکش باهاشون جمله بساز .

زیر گرامراش خط بکش یاد بگیر باهاشون جمله بساز 

💕🌸☘️🌹

ما آموزشگاه مون رو همه چیز تمرکز داشت ولی اینجوری ک میگی مال شما مثل استادای دانشگاه ما انیک جمله رو ...

فیلما تند تند صحبت میکنن

من هیچییی نمیفهمم

گرامراشونم ما نخوندیم

عب نداره؟

ترم چندی در سطح ترمت ببین جلو تر از موسسه پیش برو

میرم دو فاینال دارم فردا

سطح مبتدی

کاش بگی کجا داره 

که متن هم داشته باشه

من پیدا نکردم

یکی بود کتاب بودش معلوم نبود متن فلان ویس کدومه

تو اینترنت بزن یا خواستی چند تا متن عصر برات بفرستم

سلام رفیق ظهرت بخیر

اره بفرست بی زحمت

خودمم میگردم باز

راستی قبول شدم😂😂جزوه چاپی داده بهمون کپی یه کتابه ولی انگار کمش کرده 

اسپکینگ و لیسنینگه همش 

تمرین حل کردنی هم داره

گرامر کم

به نظرت خوبه؟