2777
2789
عنوان

سواد رابطه 🌻

| مشاهده متن کامل بحث + 185 بازدید | 23 پست
پس قابل استناد نیست اصلا هروقت یک منبع موثق داشتی نشرش بده

🙄اصلا حرفتونو قبول ندارم من مطلبم رو مینویسم هرکس دلش خواست میخونه بهره میبره کسیم نخواست میره 

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه
🙄اصلا حرفتونو قبول ندارم من مطلبم رو مینویسم هرکس دلش خواست میخونه بهره میبره کسیم نخواست میره

خب اینجوری داری یک مطلب غلط رو منتشر میکنی شاید یکی فکر کنه براش دلیل محکم داری و بهش عمل کنه اینجوری شما مسئولی. 

یا حمید بحق محمد،یا عالی بحق علی،یا فاطر بحق فاطمه،یا محسن به حق حسن،یا قدیم الاحسان بحق الحسین،عجل لولیک الفرج الساعه،الساعه،الساعه.ان شاءالله 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب اینجوری داری یک مطلب غلط رو منتشر میکنی شاید یکی فکر کنه براش دلیل محکم داری و بهش عمل کنه اینجور ...

مطلبم غلط نبود برداشت ها متفاوته 

چیز بدی ننوشتم ک اگر عمل کنن چیزیم خراب بشه 

خب همع مث هم قرار نیس فکر بکنن

بله بخاطر همین نظردادن برای همه ازاده و همه قدرت عقل و انتخاب دارن وقتی متنی میخونن 

اگه حریم خصوصی اینه که رمز گوشی همو نداشته باشیم و هرکی گوشیشو تو 7 تا سوراخ قایم بکنه من تو رابطع ب ...

من خودم اثر انگشت شوهرم تو گوشی ام زدم و بهش گفتم دنیا هزار اتفاقه اگه یه چیزی شد بتونید سر گوشیم برید  

رمز گوشی شوهرم رو هم من دارم و همیشه تو خونه گوشی اش دست بچه هاست و باهاش بازی می کنند

هر که یمنی ها را دوست بدارد مرا دوست داشته و هر که با آنها کینه ورزی کند با من کینه ورزی کرده است. پیامبر اکرم (ص)