2777
2789
عنوان

بنظرتون توی دانشگاه

| مشاهده متن کامل بحث + 324 بازدید | 48 پست
ممنون گلمراستش هنوز تصمیم قطعی نشده داشتم از بچه ها مشورت می‌گرفتم که چیکار بکنم و الان که صحبت شد ب ...

هنوز اکانتم رو کامل فعال نکردم که این مشکل رو حل کنم

ولی اکثر کسایی که از ایران کار میکنن یه معتمد تو خارج از کشور دارن که با شماره ی اون وارد میشن برای ارتباط با مشتری

پول هم یا از ایرانیکارت و .. یا به حساب همون فرد معتمد پول میره و تبدیلش میکنه به رمز ارز و منم اینجا رمز ارز رو تبدیل به ریال میکنم که البته یه بهره ای میگیرن 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هنوز اکانتم رو کامل فعال نکردم که این مشکل رو حل کنمولی اکثر کسایی که از ایران کار میکنن یه معتمد تو ...

بدون معتمد در خارج عملا نمیشه کاری کرد درسته؟

با شماره مجازی نمیشه ثبت نام کرد؟

لطفا لایک نکنید  
بدون معتمد در خارج عملا نمیشه کاری کرد درسته؟با شماره مجازی نمیشه ثبت نام کرد؟

میشه ثبت نام کرد اما باید یه شماره ای باشه که در دسترس باشه شماره مجازی اگه فقط مال خودت باشه و امن باشه مناسبه