2777
2789
عنوان

بنظرتون توی دانشگاه

| مشاهده متن کامل بحث + 324 بازدید | 48 پست
میخاستم بدونم بنظرتون معدلم توی رستم رو ببرم بالا مثلا بالای نوزده بشه بهتره یا یک معدل ۱۶ داشته باش ...

اگه بتونی کار مرتبط انجام بدی بد نیست البته پزشکی واقعا سخته میتونی کنارش کار کنی بحث‌نمره نیست بحث انرژی داشتنه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

با معدل١٦ و بري سر كار. منم همين كار كردم. رشته روانشناسي. خيلي بهتره. كلا به درس خيلي بها نميدم.

بعداً بهم ضربه نمیزنه؟

چون شنیدم خیلی میگن معدل مهمه توی دانشگاه

اما از دوستان ترم بالایی که میپرسم میگن برای پزشکی زیاد مهم نیست

لطفا لایک نکنید  
کم که نیست خیلی هم سخته شدنشمن منظورم نسبت به معدل۱۸تا۱۸.۵ هستش

ترم چندی ؟ فکر کنم هنوز دانشجو نشدی چون دانشجو پزشکی دولتی به سختی میتونه به معدل ۱۷ برسه چه برسه ۱۸ 

هرچند که ممکنه و معمولا ۱۰ ۱۱ نفر ورودی معدلشون اینه 

ترم چندی ؟ فکر کنم هنوز دانشجو نشدی چون دانشجو پزشکی دولتی به سختی میتونه به معدل ۱۷ برسه چه برسه ۱۸ ...

ترم سه هستم

از بچه های ورودیتون هستن کسایی که همچین معدل هوایی رو دارن

لطفا لایک نکنید  
ترم سه هستماز بچه های ورودیتون هستن کسایی که همچین معدل هوایی رو دارن

اره عزیزم میگم همون تاپ های ورودی معدلشون ۱۸.۵ اونوراست البته من دولتی میخونم

اولویت من زودتر تموم کردن تئوری بود و علوم پایه و فیزیوپات رو ۶ ترم تموم کردم برای همین معدلم ۱۶ شد. من زیاد مطالعه نمیکردم شب امتحانی بودم درکنار دانشگاه کار کردم کلاس زبان و باشگاه هم میرم 

مقاله هم شروع کردم

خودم فکر میکنم معدل بالا زیاد ارزش نداره البته این فکر و ترجیح منه

اره عزیزم میگم همون تاپ های ورودی معدلشون ۱۸.۵ اونوراست البته من دولتی میخونماولویت من زودتر تموم کر ...

اههه هم رشته ای خودم هستید 😃خیلی خوشحالم از آشناییتون♥️

منم کنار پزشکی دارم زبان میخونم مردد بودم که سرکار همسرم یا نه چون نیاز مالی ندارم واقعا فقط برای سرگرمی میخاستم برم

راستی عزیزم. من میخام واسه علوم پایه بخونم که رتبم دو رقمی بشه بنظرتون ارزش داره برای وقت بزارم؟

لطفا لایک نکنید  
اههه هم رشته ای خودم هستید 😃خیلی خوشحالم از آشناییتون♥️منم کنار پزشکی دارم زبان میخونم مردد بودم که ...

منم همینطور

عزیزم این فقط توصیه منه و شاید اشتباه باشه ببین نظر خودت چیه

توی علوم پایه ۲/۵ درصد برتر استریت میشن که احتمالا نمره شون ۱۸۰ یا بالاتر از ۲۰۰ هست 

یعنی شما چه نمره ۱۷۰ بگیری چه ۱۰۰ فرقی نداره و هیچ مزیتی نداره که شما مثلا نفر ۵۰ ام کشور بشی و اصلا شما هیچوقت نمیفهمی نفر چندم علوم پایه شدی فقط نمره ت رو میفهمی و اگه زیر ۱۰ شده باشی ازت تقدیر میشه 

من خودم چون حوصله نداشتم یک هفته درس خوندم نمره م شد ۱۰۰ برامم مهم نبود بالاتر بشم پشیمونم نیستم اصلا

منم همینطورعزیزم این فقط توصیه منه و شاید اشتباه باشه ببین نظر خودت چیهتوی علوم پایه ۲/۵ درصد برتر ا ...

الان یکسال برای علوم پایه تقریبا وقت دارم بنظرتون ارزش دارم بخونم و رتبه زیر ده رو بدست بیارم؟

شنیدم به سری مزایا داره

لطفا لایک نکنید  
فکر‌کنم یکم ناواضح گفتماگه نمره ت بالاتر از حدود ۱۸۰ از ۲۰۰ باشه یا جزو ۱۰ نفر برتر باشی تقدیر میشه ...

جدی؟ یعنی اگه نفر ۵۰ ام هم بسی متوجه نمیشی کلا🥲 ای بابا

راستی تقدیر و مزیت هاش چه چیز هایی هستن ؟من شنیدم یکیش اینه که دقیقا بعد قبولی عضو بنیاد نخبگان میشی و حقوق بهت  تعلق میگیره

البته مطمعن نیستم

لطفا لایک نکنید  
الان یکسال برای علوم پایه تقریبا وقت دارم بنظرتون ارزش دارم بخونم و رتبه زیر ده رو بدست بیارم؟شنیدم ...

مزایاش اینه که استریت میشی و میتونی اول آزمون تخصص بدی اگه قبول شدی تخصص بخونی اگه قبول نشدی بری طرح عمومی

من چون قصد مهاجرت دارم و نمیخوام تخصص ایران بخونم این مزیت برای من بی فایده بود 

فکر کنم کسایی که ازدواج کردن هم این مزیت رو دارن شما که گفتی ازدواج کردی

مزایاش اینه که استریت میشی و میتونی اول آزمون تخصص بدی اگه قبول شدی تخصص بخونی اگه قبول نشدی بری طرح ...

اره ازدواج کردم 

ولی خوب تایم باقی مونده تا علوم پایه تقریبا یک ساله شنیدم بچه ها اکثرا براش نمیخونن من اگه بخونم و بتونم نفر یک تا سه کشوری بشم دو سال طرحم حذف میشه 

ولی هنوز دو دلم که این کارو انجام بدم یا نه

لطفا لایک نکنید