2777
2789

اون اول ازدواج یبار پیامامو با مامانم خوند اونموقع خیلی ناراحت شدم چون در مورده مادرش حرف زده بودم دردو دل کرده بودم از بلاهایی که سرم اورده بودن

الان من چندین سال بود همه پیامامو پاک میکردم هرشب پاک میکردم مثلا حرفام با جاریم با خواهرم که دردو دل کرده بودم 

بعد الان یه حرفای خصوصی با جاریم زده بودیم در مورده رابطه و پریود و این حرفا 

و بعدم جاریم یکم دردو دل کرده بود راجع ب مامان بابای شوهرم منم تایید کرده بودم ولی در حد یه جمله مبهم اسم نیاورده بودیم .بعد الان شوهرم ب روی خودش نیاورد اصن ولی من دیدم پیامه اخرم باز شده فهمیدم خیلی عصبانیم چندساله همش باید ترس اینو داشته باشم نره ببینه حرفامو .بنظزتون چکار کنم ؟

لو رفتی 

یاد گرفتم تنها باشم خوردم زمین خودم پاشم 💪💪💪💪من به آرزوهام قول رسیدن دادم و ناامید نمیشم چون خدارو دارم🤩😍هیچ چیز رو سخت نگیر چون برات سخت میشه هیچ چیز رو بد نبین چون بد میشه همیشه خوشبین باش ولی یادت نره تو بعضی جاها خوشبین بودن زیاد کار دستت میده هاا🤣🤣🤣

دردو دل نکن به صورت پیامی

" تو مرا آزردی !...که خودم کوچ کنم از شهرت !تو خیالت راحت !میروم از قلبت!میشوم دورترین خاطره در شبهایت !تو به من میخندی !و به خود میگویی ، باز می آید و میسوزد از این عشق ولی...برنمی گردم ، نه !میروم آنجا که دلی بهر دلی تب دارد ...عشق زیباست و حرمت دارد ... "  (سهراب سپهری)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برام مهم نیست چون زن شوهر نمیتونن مخفی کاری کنن همش

اگه راضی بودین میشه برام دعا کنید یا حتی یه صلوات بفرستین زندگیم درست بشه 💚من به دعای شما اعتقاد دارم 🙏🏻💚                                                                            و ما دلمان روشن است به اشک شوق بعد از این همه سختی 🕊️🤍                                                                           

برام مهم نیست البته من چون اهل دردو دل نیستم تا حالا برام پیش نیومده اما یبار دوستم خونمون بود شوهرم گوشیش رو گذاشته بود رو ضبط صدا تا بفهمه ما چی میگیم 

از سرزنش دوست تا مضحکه دشمن /تاوان تو را می‌دهم هر روز/ آرزوهام همیشه آرزو موندن

من مشکلی ندارم پیامهامو بخونه

اگر چیزی خیلی خصوصی باشه یا کسی عکس خصوصی فرستاده باشه بهش میگم تو چت فلانی نره یا پاک میکنم دیگه اگر خود طرفم حساس باشه

خودمم همه پیامهاشو میخونم همین دیشب خوندم😬

چقدر بد خوشم نیومد از رفتارش حتما با جدیت بهش بگو نزار دیگه اینکارو کنه خیلی بدم میاد از آدمایی ک تو ...

خودمم خیلی عصبانیم چون راجع ب خصوصی ترین مسائلمون حرف زده بودیم قبلش