2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

امنیت شغلی 

محیط سالم و خوب 

تعطیلی های زیاد 

حالم از دلار بهم میخوره، از ریال بیشتر...گور پدر این زندگی، گور پدر هرکی که به ما ظلم کرد...تاوان بدهند یا ندهند چه فرقی به حال ما میکند؟؟؟ما خواهیم مُرد و همه آرزوهایمان را به گور خواهیم برد...اما خدایا یادت باشد ما تو را ندیدیم اما پرستیدیم، تو ما را دیدی اما انگار شتر دیدی ندیدی...ما را در این زندگی نکبت بار میان این لاشخورها و کفتارها و کرکس ها تنها رها کردی...ما فقط یکبار فرصت زندگی داشتیم که نشد، جبران نمی شود، تمام شد...یارب حساب نیست نگو بندگی نکرد، این بنده زنده بود ولی زندگی نکرد... (مجید کریمیان) 

حقوق ثابت و بیمه و کاری ک از بیشتر مشاغل بهتره وتمیزه و شسته رفته هست و پرستیژ خودتو داری دستت تو جیب خودته سگ دویی خاصی نداره 

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه

چون بقیه رشته ها بازار کار نداره حداقل تو انسانی 

مگر اینکه زیر ۱۰۰۰ بشه رتبه ات که بری وکالت که در نهایت اونم آزمون داره

بیرونم اگه بخوایم کار کنیم همینقدره حقوقش بیمه هم نمیشیم ثابتم نیست 

پس تنها راه چاره از طریق درسه :(

حالا بقیه شغلا چقد مگه درآمد دارن که این کم باشه

بعد مگه کار ریخته 

ز همه دست کشیده ام تا تو باشی همه                                        با تو بودن ز همه دست کشیدن دارد                                         آقا هستم!

با اینکه معلمم واقعا نمی دونم

من اصلا کشته مردش نبودم و واقعا تو مسیرش افتادم...

یادمه تو مصاحبه ها گرررررریه می کردم خدایا قبول نشم🥲

چون نمیخواستم انصراف بدم که بعدا پشیمون بشم

نمیگم بده ها ولی در حد آرزو نیست

اين زندگى دنيا چيزى جز سرگرمى و بازيچه نيست و اگر بدانند، زندگى حقيقى، همان سراى آخرت است.(سوره عنکبوت_۶۴)                                                            هر وقت زندگی بهم فشار میاره یاد این آیه می افتم و می فهمم این دنیا فقط یه بازیه زود گذره و خوشبخت کسی که اینو فهمیده باشه و اندازه یه بازی بهش نگاه کنه اما با تمام وجود برای بازیش تلاش کنه تا برنده بشه....... برنده شدن به معنای اول شدن نیست بلکه تو هر نقش و جایگاهی هستی باید بهترین خودت باشی.....امیدوارم بتونیم بهترین خودمون باشیم و شکرگزار خدای مهربونمون❤️❤️❤️❤️❤️                     خدا جونم با اینکه بنده ی خوبی نبودم اما هزاران بار معجزه تو دیدم 😘😘😘😘😘😘  خیلی خوبی مهربونم دووووووووووووووووست دارم😍😍         احساس می کنم بعضی موقع ها از اون بالا با نگاه عاقل اندر سفیه نگام می کنی و میگی این بازم دیوونه شد😐🙄        مطمئنم تو حساب کتابات این موضوع رو هم مد نظرت قرار میدی🤗😘

از بس اوضاع کار و اشتغال فاجعه شده تو مملکت

انقدر بدم میاد هرچی میشه هی نی نی یارو صدا میکنید. متنفرررررم. گزارش زن های همیشه در صحنه هم دلم میخواد تک تیر بزنم بهشون

تضمین شغلی ،جایگاه اجتماعی ، حقوقه هر چند کمه ولی هست از هیچی بهتره مخصوصا با شرایط اقتصادی الان اکثر خانواده ها همون کم هم برای بعضیا زیاده ، خیلیا هم علاقه دارن واقعا، ی عده هم به اجبار خانواده و......