2777
2789
عنوان

اصلا برای مهر امسال ذوق ندارم🥲

547 بازدید | 36 پست

خیلی منتظر بودم این تابستون بگذره یه حس و حال خوب یه شروع جدیدو داشته باشم و عادات بدمو کنار بزارم و بشینم پای زندگیم چون کلا از بچگی ذوق اول مهرو داشتم تا الان... آخرم همه انرژی و انگیزمو از دست دادم و اصلا مثل سالای قبل ذوق خرید و اینارو ندارم مخصوصا الان که قراره همه کلاسا مجازی بشه  

به بهشت نمیروم اگر شیر کاکائو آنجا نباشد☕️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا مجازی؟؟؟

(اگه سوال شرعی داشتین  تاجایی که بلد باشم جواب میدم  مخصوصا درمورد احکام بانوان )راستی راه چاره واسه شپش قطره کیمیا هست سوال داشتید  تو یکی از تاپیکام بپرسید❤️

اره یا مجازی میشه یا ترکیبی تو اخبار دیدم جای مطمئنه تو ایتا و تلگرام

منم دیدم دردم اینه بچه کلاس اولی دارمممم

‏من زیر تریلی هم برم، خون و مالی در حال جون دادن باشم، یکی هست که بیاد بگه: ناراحتی چرا؟ بابا همه مشکل دارن، خیلی‌ها آرزو دارن جای تو باشن...

منم دیدم دردم اینه بچه کلاس اولی دارمممم

اگه ۶ سالشه یه سال بعد ثبت نام کن یکی از آشنا های ما برای کرونا کلا بچشو تا سال بعدش ثبت نام نکرد برای درس که سنین بالاتر با گوشی میتونن فیلم آموزشی دانلود کنن

به بهشت نمیروم اگر شیر کاکائو آنجا نباشد☕️

اگه ۶ سالشه یه سال بعد ثبت نام کن یکی از آشنا های ما برای کرونا کلا بچشو تا سال بعدش ثبت نام نکرد بر ...

سال بعدم اگ وضع همین بود چی نمیشه ک 

‏من زیر تریلی هم برم، خون و مالی در حال جون دادن باشم، یکی هست که بیاد بگه: ناراحتی چرا؟ بابا همه مشکل دارن، خیلی‌ها آرزو دارن جای تو باشن...