2777
2789
عنوان

شوهرم خونه نمیاد همش پیش خانوادشه حتی برای خواب

| مشاهده متن کامل بحث + 319 بازدید | 29 پست

خیلی به خودت برس بانشاط باش بذار دنبالت بیفته من متاهلم با یه بچه یانو دارم بهت میگم... قشنگ به پوستت خودت دوست پیدا کن برو باهاش بیرون ...اینجوری پیش بری خوب نیست نتیجه اش جالب نمیشه...بذار دنبالت باشه خلاصه...

شاد و سلامت باشید 💐

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مشکل از خودته که هی میگی اگه نمی‌خوای منوتمومش کن.....خودتو مغرور وشاد نشون بده .اورزون اون نباش ....کتاب بخون .ازش یکم فاصله بگیر و بی محلش کن ببین دوباره میچسبه بهت....این چیز هابی که گفتم رو پشت گوش ننداز و انجام بده حتما موفق میشی

خب شما میگی ن راه پیش دارم ن راه پس ...ما چی بگیم؟بنظرم طلاقتو بگیره با پول مهریه ات ی خونه بگیر یا ...

بخدا من راضیم ولی این میگه منتظرم بچه بزرگ شه و یددنم اونقد اذیتت کنم خودت بری باپای خودت میگم خوب نمیگرفتی مجبورت نکردم ک  

مشکل از خودته که هی میگی اگه نمی‌خوای منوتمومش کن.....خودتو مغرور وشاد نشون بده .اورزون اون نباش ... ...

اصن اویزونش نیستم هرلحظه بهم ی تیکه میندازه متاسفانه پدرمادرش اینجور سردمون کردن خداازشون نگذره مخوصا مادرش نمیدونم چیکارکنم مادرش بسوزه خدای شکر پسربزرگتر ازاین داره تاحالا ۳۰ جارفته خواستگاری کسی باهاش ازدواج نمکنه بااینکه موقعیتش ازاین خوبتره

اصن اویزونش نیستم هرلحظه بهم ی تیکه میندازه متاسفانه پدرمادرش اینجور سردمون کردن خداازشون نگذره مخوص ...

تو بهش محل نده یا بخند بهش....دیگه تیکه نمیندازه...یجوری خرش کن ..ببین قلقش چیه

بمیرم الهی 

چه روزهای سختی رو میگذرونی عزیزم

الهی بهترین ها برات رقم بخوره و زندگیت سرشار از عشق و احترام، آرامش و خوشبختی بشه 

فقط میتونم بگم خودتو مشغول کن یه حرفه یا هنری حتما یاد بگیر حتما روزی به دردت میخوره 

اون روز یه متنی رو میخوندم میگفت زن رنج های زیادی میکشه رنج همسرداری رنج بچه داری و.‌.‌ قطعا پاداش زیادی داره و خیر و برکات زیادی وارد زندگیش میشه و اما خیر بعضی از رنج ها در این که رهاش کنی...

یه موسسه روان‌ شناسی هست رایگان مشاوره میده تلفنی ِ ۸صبح تا۲ظهر غیر از روزا تعطیل زنگ بزن بهتر راهنماییت میکنن 02533130044

پنجره ای که بهت آسیب میزنه رو ببند،اصلا مهم نیست که چقدر منظره ش  قشنگه!

بمیرم الهی چه روزهای سختی رو میگذرونی عزیزمالهی بهترین ها برات رقم بخوره و زندگیت سرشار از عشق و احت ...

ممنون عزیزم 😔😔.واقعا دگ کم اوردم نمیدونم چیکارکنم هرروزم باگریه دلمو برای چی خوش کنم اخه ن شوهر خوب دارم ن خانواده خوب 

ممنون عزیزم 😔😔.واقعا دگ کم اوردم نمیدونم چیکارکنم هرروزم باگریه دلمو برای چی خوش کنم اخه ن شوهر خو ...

امیدت بخدا باشه ان شاءالله یه دری از رحمت به روت باز میکنه عزیزدلم 

میدونم نادیده گرفتن خودتم تو اون زندگی سخته

زن ارزشمنده و قابل احترام ولی چاره چیه وقتی خانواده هم.....

تحمل کن و صبوری و توکل کن بخدا 

بنظر خودت وقتی چاره ای نداری و باید بمونی تو اون زندگی نباید یه کارایی کنی تلاش کن حداقل اول حال خودت خوب بشه و بتونی خوب نگهش داری بعد شادی بچه ت و ان شاءالله کم کم هم روبراه شدن رابطه تون 

و حتما به اون موسسه روان شناسی زنگ بزن راهکارا خوبی میده

پنجره ای که بهت آسیب میزنه رو ببند،اصلا مهم نیست که چقدر منظره ش  قشنگه!