2777
2789

خانوما من زیاد کرم پودر استفاده میکنم

علاوه بر صورتم به دستام هم میزنم که یه مقدار از تیرگی پوستم کم کنه ، در کل پوستم تیرس

تو یسری مناسبتا به گردن و گاهی به پاهام هم میزنم

یه کرم پودر قیمت مناسب میخوام که سفید کننده و موندگاریش خوب باشه

دو سه ، گاش ، گابرینی رو استفاده کردم بجز اینا اگه سراغ دارید بهم بگید ممنون میشم مرسی

و قیمت هم میخوام زیر ۱ تمن باشه

متاسفانه روانم دیگه یاری نمیکنه صبوری کنم ، تذکر بدم ، یادآوری کنم یا قهر کنم که باهام درست رفتار بشه فقط دارم حذف میکنم .

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سختت نمیشه؟هردفعه بخوای کرم بزنی؟ واقعا عجیبه برام

چرا سختم باشه؟ عوضش ظاهرم بهتر میشه

متاسفانه روانم دیگه یاری نمیکنه صبوری کنم ، تذکر بدم ، یادآوری کنم یا قهر کنم که باهام درست رفتار بشه فقط دارم حذف میکنم .

یه کرم پودر معمولی قیمت مناسب برا بدن بخر یه خوبشو برا صورت

کرم پودر بدن هم داریم؟

منظورم اینه قیمت بالا و کیفیت خوب برا صورت بخر یه معمولی برا بدن

اها باشه عزیزم

میتونی از کرم روشن کننده پوست بدن از برند MND استفاده کنی. با خمیر اسکراب از همون برند هم لایه بردا ...

ممنون عزیزم