2777
2789
عنوان

تعرض کلامی

77 بازدید | 7 پست

چندوقت پیش بدو بدو داشتم میرفتم شیفت شبکار بودم و دیرم شده بود تو هم بین یه نر میانسال بدنم لمس کرد(محل کارم دولتیه مانتو تا سر زانو و گشاد میپوشم با مقنعه) اولین بار بود بارم اتفاق می افتاد بشدت بهم ریخت و حالم بد شد و خشک شدم و لال ....تا ۲۴ساعت واقعا حالم بد بود اون لمس تو ذهنم بود حتی مریض بدحال و شبکاری هم نتونست حواسم پرت کنه...بعد ۲۴ساعت تونستم درموردش با کسی صحبت کنم تا حدی ارومم کرد و این قضیه رفته رفته کمرنگ شد...امشب که از کار برمیگشتم خیابون ها خلوت تر بود ووبرخلاف بقیه اوقات هندزفری هم نداشتم اقایی که از رو به رو میومد تو پیاده رو با صدای بلند از خلوتی خیابون وساعت نامناسب و اینکه بیاد منو برسونه حرف زد،تعرض کلامی که دردش همونقدر بود که تجربه چندوقت قبلم....حس ناامنی بدی بود...کاش مردها بفهمن اون صحبت کلامی همونقدر درد داره که اون لمس مشمئز کننده برای یه خانم درد داره کاش جامعه برای بقیه ناامن نکن...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قربونت بشم من از ته قلبم بهت عشق میدم ؛من حتی از نگاه های فروشنده های مرد یا اینکه راجب سایز زن نظر ...

نزدیک خونه بودم که اون چرت پرت ها رو شنیدم و چقدر حس ترس و ناامنی کردم برای چهارقدم باقیمونده..