2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مننن

آواز قو" این اصطلاح از یک باور قدیمی سرچشمه می‌گیرد که قوها قبل از مرگ زیباترین آواز خود را می‌خوانند. در واقع، این اصطلاح به این معناست که فرد قبل از پایان کار خود اونو به بهترین روش انجام میده مثل قو باشیم تا آخرین لحظه تلاش کنیم و آخرشو قشنگ تموم کنیم

هیچی نخوریمزودتر به نتیجه برسیم

نه من رژیم قبلا گرفتم 

صبح یک و نیم دست نان با پنیر و خیار میان وعده یک لیوان شیر و یک واحد میوه ناهار سه کف  دست نان یا ۸ قاشق برنج با ۳ قاشق خورش با سه تکه گوشت یا ۵ تکه کباب سینه یا ۱۰ قلشق قاطی پلو  عصر دوباره میوه و یک لیوان شیر ، شام ۲ و نیم دست نان با یکی از نهارها 

راستی رزیم میگیرین برنج و نون و همه چیز بخورین خوبمبخورین اما زیاد نخورین

اگه برا لاغریه هم باید کنارش ورزش کنین مثلا اگه پول دارین برین باشگاه

https://uupload.ir/view/پیتزای_آسان_بدون_فر_9ne9.mp4/،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،https://www.ninisite.com/discussion/topic/15892359/%D9%86%DB%8C%D9%86%DB%8C-%DB%8C%D8%A7%D8%B1-%D8%AD%D8%B0%D9%81-%D8%AA%D8%A7%D9%BE%DB%8C%DA%A9،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،تایپ رو حالت خودکاره اشتباهات تایپی  خیلی زیاده و نادیده بگیرین

همسرم از شنبه رژیم شوک ۷ روزه داره خوب نیست به کسی توصیه نمیکنم اصلا ولی ما مجبوریم

چرا مجبورین گلم

چجوریه این رژیم میشه لطفا بگید❤️

ادعاها کیلومتری ، اثبات ها میلیمتری!

وقتی کسی میگه از شنبه یعنی الکیه خخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخچرا از فردا نه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ...

فردا تعطیله اخه

باید خوش باشی😂

ادعاها کیلومتری ، اثبات ها میلیمتری!

راستی رزیم میگیرین برنج و نون و همه چیز بخورین خوبمبخورین اما زیاد نخوریناگه برا لاغریه هم باید کنار ...

من میرم ی ماهه اونقدر کم نکردم به نظرت با رژیم و باشگاه دارم برم دستگاه بزارم جند جلسه

چقدر باید بگذره ؟تا بگذره؟

منتظرتم همین جا

باشه بوس

آواز قو" این اصطلاح از یک باور قدیمی سرچشمه می‌گیرد که قوها قبل از مرگ زیباترین آواز خود را می‌خوانند. در واقع، این اصطلاح به این معناست که فرد قبل از پایان کار خود اونو به بهترین روش انجام میده مثل قو باشیم تا آخرین لحظه تلاش کنیم و آخرشو قشنگ تموم کنیم

راستی رزیم میگیرین برنج و نون و همه چیز بخورین خوبمبخورین اما زیاد نخوریناگه برا لاغریه هم باید کنار ...

بله هیچ چیز نخوردن باعث ریزش مو و استپ میشه 

من یه مدت رژیم گرفتن ولی بعد دوباره ادامه ندادم