2777
2789
عنوان

نگهداری سه قلو

126 بازدید | 12 پست

سلام دوستان وقت بخیر  یکی از بستگان من سه قلو بارداره طفلی شهر دور از مادرش و مادرشوهرش زندگی میکنه و به خاطر کار شوهرش نمیتونه به شهرش برگرده. خیلی نگرانه چطوری توی غربت این سه تا رو بزرگ کنه. البته دختر زرنگی هست اما سه قلو سخته چند روزه ناراحته و چند بار گریه کرده. دو تا دختر و یه پسر هستند. کسی اینجا سابقه سه قلو داره؟ شرایط نگهداری سخته؟ خواهشا راهنمایی کنید. ممنونم 

وای الهی سه قلو😍😍😍

مواظب حرف زدنتون باشید من با کسی کاری ندارم تا زمانی که کاری به کارم نداشته باشید. 🤞🏻                           «عضو رسمی بتمن های سایت»💖🎀         https://daigo.ir/secret/21646061130🦄                                🙃 لینک چت🙃

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخی عزیزم🥹

ایشالا به سلامتی ب دنیا بیان🩷

سخت هست ولی قشنگیای خودشم داره دیگه 

ی مدت تا عادت کنه و از آب و گل در بیاد مادرش و مادرشوهرش نوبتی بهش کمک کنن

بعدش دیگه میتونه پرستار کمکی بگیره اگه دید تنها نمیتونه 

عروس دایی مامانم۳ قلو زایید خیلیییی سخت بود واقعا من ۸ سالم بود کل تابستنو رفتم کمکش کارایی مثل شیر دادن بچه ها و این کارارو کمکش میکردم ولی خیلی سخت بووود خر سه تا گریه میکردن با هم🥲

دیگه وقت غیر فعال کردن مکانیسم ماشه و فعال کردن مکانیسم خشخاش تریاک و شیره و چایی شیرین هست🤍🪐

خیلی سخته باید کمک بگیره از فامیل و دوست و همسایه و هرکی که میتونه بیاد کمکش

تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 

من سه تا دارم سن هاشون نزدیک به هم ولی سه قلو نیستن.

خیلی مراقب خودش باید باشه مسافرت نره وسیله سنگین بلند نکنه تا هر سه سالم دنیا بیان.

بعدش هر روز بعد نماز سعی کنه تسبیحات حضرت زهرا بگه خیلی کمک می‌کنه بهش تو زندگی...

کتاب های بچه داری بخونه...

تمرین صبر و حوصله کنه ...

با گریه بچه ها زود ناراحت نشه...

صبور باشه و با دقت رفتار کنه

خداوندا قاتلین ظالم کودکان معصوم و مظلوم فلسطینی رو نابود کن/