2821
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

عزیزم با ۱۲ جلسه عالی نمیشی آن شالله گواهی نامه گرفتی خودت باید جسور باشی بشینی رانندگی فقط با تکرار و تمرین و تجربه اوکی میشی کاری هم به مرد و زن بودن نداره فقط باید ماشین برداری سوار شی 

مـیگذرانیم جـهان گـذران را🌱؛)

عزیزم با ۱۲ جلسه عالی نمیشی آن شالله گواهی نامه گرفتی خودت باید جسور باشی بشینی رانندگی فقط با تکرار ...

اگه یه ماشین طرفم بیاد هول میشم دستم از رو فرمون برمیدارم جیغ میزنم و چشامو میبندم

اگه یه ماشین طرفم بیاد هول میشم دستم از رو فرمون برمیدارم جیغ میزنم و چشامو میبندم

یا خود خدا به ترست غلبه کن دختر جیغ زدن نداره پا بذار روی ترمز و کلاچ دنده یک کن دوباره حرکت کن رانندگی عزیزم فقط تکرار تکرار تکرار تمرین کردن سوار شدن ترست باید بریزه 

مـیگذرانیم جـهان گـذران را🌱؛)

یا خود خدا به ترست غلبه کن دختر جیغ زدن نداره پا بذار روی ترمز و کلاچ دنده یک کن دوباره حرکت کن رانن ...

میدونم گاهی تو ماشین مربیم با جیغ باهام حرف میزنه یا مسخره میکنه هول میشم