2777
2789

دوستان کسی تا حالا دکتر براش تجویز کرده؟! 

میگن یه نوع مکمله دارو هورمونی نیست بهش میگن ویتامین b8 که مقاومت به انسولین رو پایین میاره هورمون ها و تخمک گذاری رو منظم میکنه 

کسی مصرف کرده تا به حال؟! اعلائمتون بهتر شد؟!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پریودت یا اعلائم دیگه مثل جوش ریزش مو بهتر شد؟؟

من موی زائد دارم دکتر بهم اسپیرونولاکتون داد شش ماه خیلی کمتر شد جوش نداشتم ولی برای مقاومت به انسولین به نظرم خوب بود ریزش مو همچنان هست 

من موی زائد دارم دکتر بهم اسپیرونولاکتون داد شش ماه خیلی کمتر شد جوش نداشتم ولی برای مقاومت به انسول ...

من ریزش مو واقعا آسیم کرده نمیدونم دیگ چیکار کنم🥲 اسپیرونولاکتون ریزش موهاتو کم نکرد؟!

من ریزش مو واقعا آسیم کرده نمیدونم دیگ چیکار کنم🥲 اسپیرونولاکتون ریزش موهاتو کم نکرد؟!

نه برای من تاثیری نداشت من دیابت دارم دکتری که برای دیابت تحت نظرشم گفت برای تنبلی تخمدان باید برم پیش فوق غدد بعد از اون از دو تا دکتر دیگه م پرسیدم همینو گفتن