2777
2789

بهترین تدریس هم دارم میبینم 

ریاضی دهم و یازدهم رو افتادم بعد اینارو داخلی امتحان میدم شهریور بنظرتون با یه معلم ریاضی چیزی هماهنگ کنم بگم سوالات برات می‌فرستم جواباشون برام بفرست ؟ بعد حل کنم 😐چون واقعا نمی‌فهمم بخدا نمی‌دونم چم شده انگار داره به یه زبون دیگه صحبت میکنه 🫠

درسای دیگه رو میفهمم قشنگ فقط همین ریاضی نمیفهمم

لعنتی عوض شو 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آخه حتی تدریسو نمیفهمم چه برسه بخوام خودم حل کنم

از هر جایی که بلد هستید شروع کنید، پله پله جلو برید. مثلا ریاضی هشتم یا هفتم رو مسلط هستید؟ یکبار دوره کنید، تا برسید به ریاضی مثلا دهم. خود مفاهیم ریاضی پیچیده نیستند. مسلط شدن به اوونا توی حل مساله زحمت می خواد. اگر فیلم آموزشی نگاه می کنید، سر هر مساله فیلم رو نگه دارید، خودتون حداقل یکبار حل کنید. انقدر حل کنید که روش حل برای شما پیش پا افتاده بشه.