2777
2789
چی جواب داد بهتر روت

جوانه گندم با ماست نیم ساعت بعد غذا

گلاب گلیسیرین شبا قبل خواب

سویق گندم با شیر

ژله ویتامین e

دیگه جونم برات بگه پودر ژلاتین صبا ناشتا

پودر گین اپ ولی خب عوارض داره

مرا در واپسین روزها بیاد آور...                                                  شب میشه این صبح،باز میشه این در..

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

جوانه گندم 

پودر سنجد و شیر و عسل ♥️

♥️در کلاس درس خدا :اونی ک ناشکری میکنه :ردمیشه،اونی ک ناله میکنه :تجدید میشه،اونی ک صبر میکنه:قبول میشه،اونی ک شکر میکنه:شاگرد ممتاز میشه.♥️خدایا شکرت ♥️

من میخام قرص سیپرو هپتادینو بخورم میگن چاق میکنهه

نخور خب نیست فقط باد میکنی و روی اعصابت تاثیر میذاره تجربه دارم ک میگم♥️

♥️در کلاس درس خدا :اونی ک ناشکری میکنه :ردمیشه،اونی ک ناله میکنه :تجدید میشه،اونی ک صبر میکنه:قبول میشه،اونی ک شکر میکنه:شاگرد ممتاز میشه.♥️خدایا شکرت ♥️

برعکسش هم بگید

لاغر بشی♥؟

آره

من شنیدم میگن زیره لاغر میکنه 

بعد ی دمنوش هست صب باید ناشتا بخوری چربی رو میسوزنه دارچین و ابجوش ی کمی آب لیمو ترش اگ اشتباه نگم بازم میپرسم بهت میگم💋

پس چیکار کنم یکم چاق بشم

پودر سنجد رو با شیر و عسل بخور میشی توپ یا جوانه گندم با ماست بخور اونم چاق میکنه💋

مرسی عزیزم

عشقم دمنوش نعنا ی استکان آبجوش رو بردار ی برگ تازه نعنا یا ی قاشق چای خوری نعنا خشک رو بریز داخلش و ۱۰ بذار دم بکش بعد از صافی رد کن و با عسل یا لیمو ترش میل کن عسل و لیمو دل بخواهی هست 

دمنوش زنجبیل 

ی زنجبیل تازه رو رنده کن و داخل ی استکان آبجوش بریز بذار ۱۰ دقیقه دم بکشه بعد با عسل و لیمو شیرین میل کن 

چای سبز هم میگن خیلی لاغر کننده هست نوش جونت 🥰💋

ی قرص دیگه حوصله میخاد مگه اشتهات زیاد شد تو اون چند روز یا تغییری کردی؟

آره خیلی میخوردم 

🌱گاهی نمی‌فهمم حکمتت رو گله می کنم ناراحت میشم... اما بعد که نقشه ات رو میبینم :لبخند میزنم ومیگم«خدایاشکرت»که بهترش روبرام خواستی 🫀🤍(قانون زندگی) «ازهیچکس هیچی بعید نیست»«هست را اگر قدرندانی میشود بود»