2777
2789

مخمر آبجو شیکوریدین عرق یونجه عرق ۷گیاه پودر سنجد پودر جوانه گندم سبوس ۳غله ژله 

عمری ک اجل در عقبش می‌تازد هرکس که غم و غصه خورد می‌بازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو می‌آید ولی همراه نیست.&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر؟جان من ذاتیست بعضی ویژگی های بشر

من میتونم تو این قضیه دکتر شم اینقد راهکار امتحان کردم

و جالب اینجاس اخرم رفتم چربی تزریق کردم و رفت 😂

مرا در واپسین روزها بیاد آور...                                                  شب میشه این صبح،باز میشه این در..

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مخمر آبجو شیکوریدین عرق یونجه عرق ۷گیاه پودر سنجد پودر جوانه گندم سبوس ۳غله ژله

پودر سنجد هم شنیدم خوبه با جوانه گندم

🌱گاهی نمی‌فهمم حکمتت رو گله می کنم ناراحت میشم... اما بعد که نقشه ات رو میبینم :لبخند میزنم ومیگم«خدایاشکرت»که بهترش روبرام خواستی 🫀🤍(قانون زندگی) «ازهیچکس هیچی بعید نیست»«هست را اگر قدرندانی میشود بود»

من میتونم تو این قضیه دکتر شم اینقد راهکار امتحان کردمو جالب اینجاس اخرم رفتم چربی تزریق کردم و رفت ...

چی جواب داد بهتر روت

🌱گاهی نمی‌فهمم حکمتت رو گله می کنم ناراحت میشم... اما بعد که نقشه ات رو میبینم :لبخند میزنم ومیگم«خدایاشکرت»که بهترش روبرام خواستی 🫀🤍(قانون زندگی) «ازهیچکس هیچی بعید نیست»«هست را اگر قدرندانی میشود بود»

LDمن صورتم باد میکنه با این قرص

این قرص منو عصبی میکنه

خوردن یونجه

یونجه😐😐😐

جو رو شنیده بودم 

ولی یونجه عرقش شنیدم 

من میرم باشگاه که صورتم لاغر بشه بعد یکم پرخوری کنم نمیره توی بدنم می‌ره تو صورتم متنفرم

ببین جدای از شوخی اون موارد بالا رو نخور 

یه سری تمرین ها هست مثل ماساژ 

اونارو انجام بده 

من میخام قرص سیپرو هپتادینو بخورم میگن چاق میکنهه

من خریدم تو خونه چنتا خوردم حوصلم نکشید دیگه بخورم 

یونجه😐😐😐جو رو شنیده بودم ولی یونجه عرقش شنیدم

فرقی نداره خود یونجه رو مثل سبزی بخور

این‌کاربری دست منو ودوستمه پس همه تاپیک ها متعلق به یک نفر نیست.اگر کمک کننده نیسین نمک رو زخم دیگران هم نباشین