2777
2789
عنوان

خونه و ماشین به اسم کیه

| مشاهده متن کامل بحث + 353 بازدید | 50 پست

چقدر جالب اینجا همه ماشین و خونه هاشون رو زدن به نام خانم هاشون ولی اونایی که موقه طلاق تو دادگاه سگ دو میزنن تا سکه های مهریه قسطی رو بگیرن پس کیا بودن خعلی جالبید بخدا 😂 خب مسخره ها دروغ های شما باعث میشه زندگی یکی بپاشه حالا برگردی واقعیتو نگاه کنی کلا مستاجر هستنا لامصبا اگه یه پرایدی هم هست سالی یکبار شوهرشون سوارشون نمیکنه

البته خودم مجردم و ازدواج نکردم و خونه و ماشین دارم ولی بعید میدونم شوهر به نام ادم بزنه اینارو 😂

درخواست دوستی پذیرفته نمیشود لطفا ارسال نکنید.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چقدر جالب اینجا همه ماشین و خونه هاشون رو زدن به نام خانم هاشون ولی اونایی که موقه طلاق تو دادگاه سگ ...

دقیقا اونم مردای ایرانی ته تهش بعد 10 سال زندگی ممکنه سه دانگ یه خونه یا ماشینو به نام کنن اونم از 100 تا مرد یکیشون اینجوری معرفت بخرج بده منم تعجب کردم همه خانوما اومدن گفتن خونه و ماشین به نام ماست

من از این به بعد یه دختر شاد و مثبت اندیشم. میخوام زندگیمو اون جوری که دلم میخواد بسازم و میدونم که خدا بهترینارو سر راهم قرار میده🌹❤
دقیقا اونم مردای ایرانی ته تهش بعد 10 سال زندگی ممکنه سه دانگ یه خونه یا ماشینو به نام کنن اونم از 1 ...

مرد تا زمانی که سه تا خونه واسه خودش نخره یکی رو به زن نمیده 

باید چهارتا داشته باشه یکیشو کادو بده به زنش

همینجوری یکی رو بخره که نمیاره دو دستی بزنه به نام خانمش

کلا کم پیش میاد 

من داییم ده تا خونه داره و چندتا حیات تو بالاشهر تهران چون میلیاردره ولی به نام خانمش هیچی نزده خانمش هم درخواست نمیکنه معمولا 

فقط دو تا ماشین دارن یکیشو داده دست خانمش ولی باز سندش به نام داییم هست

مرد تا زمانی که سه تا خونه واسه خودش نخره یکی رو به زن نمیده باید چهارتا داشته باشه یکیشو کادو بده ب ...

دقیقا به قول تو مردایی که سه چهارتا خونه دارن یکیشو با منت بزنن به نام زنشون یا خیلی معرفت داشته باشن اگه یکی خونه داشته باشن بعد 15 سال زندگی تازه 3 دونگشو بزنن به اسم زنشون. اینجا یا دروغ میگن یا کارمندن خودشون خونرو با پول خودشون به نامشون خریدن شوهرم اومده مفتکی تو خونه خانومه نشسته وگرنه مرد خودش خونه بخره به این راحتیا نمیاد حاصل یه عمر کارشو به این راحتی به نام زنش کنه. 

من از این به بعد یه دختر شاد و مثبت اندیشم. میخوام زندگیمو اون جوری که دلم میخواد بسازم و میدونم که خدا بهترینارو سر راهم قرار میده🌹❤
مرد تا زمانی که سه تا خونه واسه خودش نخره یکی رو به زن نمیده باید چهارتا داشته باشه یکیشو کادو بده ب ...

اتفاقا دایی منم میلیاردره یعنی دروغ نگم 15 تا ملک و املاک داره اونوقت بعد 40 سال زندگی تازه یه خونه و یه ماشین به نام خانومش کرده بعد فوتش یه چیزیم بمونه برای خانومش

دقیقا به قول تو مردایی که سه چهارتا خونه دارن یکیشو با منت بزنن به نام زنشون یا خیلی معرفت داشته باش ...

بیشتر چیزایی که اینجا میخونید دروغن شما تو فامیلای خودتون تو همسایه ها و ... ببینید اینجوریه یا نه ! والا ما یه فامیل دور هم داریم که کارخانه داره و ۵۰ نفر براش کار میکنن این برای پسرش یه ماکسیما خرید و یه خونه ویلایی برای زنش هیچی نخریده کلا 

اتفاقا دایی منم میلیاردره یعنی دروغ نگم 15 تا ملک و املاک داره اونوقت بعد 40 سال زندگی تازه یه خونه ...

دیگه اون خیلی لطف کرده والا ولی داری میگی میلیاردره ! اینایی که اینجا بودن میگن یه ماشین و یه خونه داریم اونم شوهر جون زده به نامم جالبن 😂

دیگه اون خیلی لطف کرده والا ولی داری میگی میلیاردره ! اینایی که اینجا بودن میگن یه ماشین و یه خونه د ...

دقیقا اونم بعد دو سال زندگی باید مغزشو خر گاز گرفته باشه که این کارو کنه نمیگم به نام زن زدن کار بدیه اما مردای ایرانی به این زودی و راحتی از این لطفا نمیکنن

دیگه اون خیلی لطف کرده والا ولی داری میگی میلیاردره ! اینایی که اینجا بودن میگن یه ماشین و یه خونه د ...

بعد تو این تاپیک ده نفر اومدن همم میگن خونه و ماشین به نام ماست نمیگن بقیه با خودشون فکر میکنن لابد کل جمعیت کشور همه چی به نام خانوماست میوفتن به جون شوهره که تو چرا به نام ما نمیکنی و زندگیشون تلخ میشه

دقیقا اونم بعد دو سال زندگی باید مغزشو خر گاز گرفته باشه که این کارو کنه نمیگم به نام زن زدن کار بدی ...

کادو دادن عالیه منم نمیگم بده 

اخه حرفای اینا انحرافیه میان یه چیزی میگن بنده خدا باور میکنه فکر میکنه همه شوهرا هرچی دارن میزنن به نام زنش بعد میره جنگ و ودعوا و ممکنه زندگیش از هم بپاشه

تازه اینایی که دروغ میگن نوجوان هستن اصلا ازدواج نکردن چرا باید بیان اینجوری اینجا با احساسات مردم بازی کنن

من خودم مجردم و شاغلم خیلی تلاش میکننم خونه خریدم ولی با این همه دوندگی و تلاش و ... شده بعضی وقتا غذامو سر وقتش نتونستم بخورم اونوقت خانم میگه یک اقایی از راه رسید خونه زد به نامم برام ناعدالتیه خب این 😂

کادو دادن عالیه منم نمیگم بده اخه حرفای اینا انحرافیه میان یه چیزی میگن بنده خدا باور میکنه فکر میکن ...

والا من هر چی دورو برم دیدم به این راحتی چیزی به نام زنشون نزدن اگرم زدن اونم بعد سالها زندگی مشترک سه دونگی چیزی

کادو دادن عالیه منم نمیگم بده اخه حرفای اینا انحرافیه میان یه چیزی میگن بنده خدا باور میکنه فکر میکن ...

البته مورداییم هست مرده میگه مهریتو ببخش یه خونه یک صدم قیمت مهریه خانومه به نامش میکنه خانومه میگه خونرو زده به نامم اما دیگه نمیگه مهریمو بخشیدم